WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


Salomon – het prachtige merk die je weer laat buitenspelen

Salomon is opgericht in de Franse Alpen, in 1947. Het merk specialiseert zich in het ontwikkelen van buitensport artikelen. Ze creëren stijlvolle en functionele collecties voor zowel kinderen- als volwassenen en voor mannen- en vrouwen. Bij Salomon hebben ze maar één grote passie: buitenspelen. Zij geloven dat de buitenwereld één grote speeltuin is waar iedereen kan samen de natuur genieten. Het doel van het bedrijf is om mensen te laten samenkomen door middel van buiten activiteiten. Solidariteit en samenhang zijn de kernwaarden van Salomon en ze werken er elke dag keihard aan om dit te verwezenlijken en te laten terugkomen in hun items.

Ga voor stijl en functionaliteit met de items van Salomon

Bij Salomon vinden ze het belangrijk om stijl te combineren met functionaliteit. Dat is terug te vinden in hun stijl en ontwerpen. De uniseks schoenen van Salomon hebben bijvoorbeeld allemaal een sportieve maar uitermate stijlvolle look, waardoor je ze op verschillende trails maar ook in je vrije tijd kunt dragen. Dit is wat Salomon onderscheid van de rest. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen om de beste kwaliteit te waarborgen voor jou. Zo zijn lichtgewicht, comfort, stijl, stevigheid en bescherming componenten waar het bedrijf zich op focust tijdens het productieproces. De items van Salomon zijn ontzettend gebruiksvriendelijk en lijken op het oog eenvoudig. Maar de combinatie met alle technische snufjes die er in verwerkt zijn maakt de uniseks items van Salomon absoluut uniek!

Trotseer de elementen van de natuur met de prachtige creaties van Salomon

De reden dat Salomon succesvol is geworden komt puur door de passie voor de buitensport. Het bedrijf heeft een enorme drang om te vernieuwen en een grote drive om het beste uit hun producten te halen. Ze willen alleen maar beter worden en deze drive zorgt ervoor dat de items van hoge kwaliteit zijn. De ontwerpers bij Salomon werken nauw samen met topatleten over de hele wereld zodat ze producten kunnen creëren die in de meest extreme situaties en bewegingen voldoen. Ook dit maakt het merk uniek. Kortom, Salomon is er voor jou tijdens de meest barre omstandigheden en laat jou niet in de steek!