Tot wel 40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
RUE de FEMME
4 item(s)
Volgen

RUE de FEMME: het Deense merk dat de aandacht trekt

De stijl van RUE de FEMME kan je gerust omschrijven met het woord schoonheid. Dit Deense merk is zeker niet bang om echt mooie dingen te maken. Het merk bestaat sinds 2014 en heeft al veel bewondering opgeroepen met zijn collecties. RUE de FEMME maakt meerdere collecties per seizoen, waarbij de aandacht voor mooie stoffen opvalt. Wat het merk uniek maakt, is de combinatie van de Scandinavische relaxte stijl met een perfect gevoel voor kleur en vorm. Zo ontstaan er outfits waarin je je vrouw kunt voelen. Terwijl je tegelijkertijd nog steeds een casual uitstraling hebt. Er is een overdaad aan opvallende details, en er is de strakke lijn. De combinatie is geweldig.

Liefde voor stoffen en kleuren

Stoffen, patronen en dessins, RUE de FEMME kan er geen genoeg van krijgen. Het merk creëert voor iedere collectie weer nieuwe patronen die opvallend maar niet schreeuwerig zijn. De designers vinden het belangrijk om casual items te creëren die je dagelijks kunt dragen. Subtiele details zorgen ervoor dat je toch een statement kunt maken. Simpliciteit, vrouwelijkheid en moderniteit wisselen elkaar allemaal naadloos af. Hierdoor kan je alle kanten op met de collecties van RUE de FEMME. Simpele basics wissel je af met trendy items om zo een draagbare look te creëren die toch vooruitstrevend is. Het gaat er allemaal om hoe je de verschillende items combineert, en de ontwerpers van RUE de FEMME zorgen ervoor dat dit ontzettend makkelijk is.

Helemaal je eigen stijl creëren met RUE de FEMME

Omdat dit merk zelf zoveel karakter legt in zijn kleding, kun jij er ook goed een heel persoonlijke stijl mee creëren. Bij RUE de FEMME is het makkelijk om echte klassiekers te vinden voor een traditioneel vrouwelijke look. Het is net zo makkelijk om een hip item te vinden. De manieren om die met elkaar te combineren zijn eindeloos. Zoek er de mooiste accessoires bij, zoals bijvoorbeeld coole schoenen of een boho tas. Als je van eenvoud houdt kies je voor een look zonder sieraden en laat je de kleren voor zichzelf spreken. Of je wilt ze juist benadrukken door één of meerdere armbanden, kettingen of oorbellen. Aan jou de keus want met RUE de FEMME kan het allemaal.