Rich & Royal – koninklijke kwaliteit voorop

Modelabel Rich & Royal zag aan het begin van deze eeuw het daglicht in Duitsland en dankt zijn naam zowaar aan een Amerikaanse rockband die de stichters net daarvoor hadden zien optreden. Die bijzondere ontstaansgeschiedenis werd doorgetrokken in alle collecties voor dames die tot nog toe zijn uitgekomen. De ontwerpers baseren zich immers niet alleen op de laatste trends, maar geven er een heel eigen, aparte twist aan. Het resultaat? Een herkenbare en tegelijk unieke look waarmee ze voornamelijk fashionista’s op zoek naar exclusieve kwaliteit op hun wenken bedienen. Voel je je hierdoor aangesproken? Shop dan nu je favoriete items van Rich & Royal bij About You!

Met kleding van Rich & Royal beleef je jarenlang plezier aan

Stijlvolle en zelfzekere vrouwen die graag modieus voor de dag komen zonder dat ze continu nieuwe kledingstukken moeten shoppen, zitten goed bij Rich & Royal. Want ook al brengt het merk regelmatig nieuwe items op de markt, je aangekochte kleding gaat lang mee. Dan hebben we het niet alleen over de kwaliteit, maar ook over de look. Natuurlijk houdt het merk de vinger op de pols wat de laatste trends en hits betreft, maar daarnaast creëren ze ook tijdloze artikelen. Effen geribde truien bijvoorbeeld, een blazer met paisleymotief of een skinny jeans met subtiele zijstrepen. De eigentijdse details zijn zodanig aangebracht dat ze niet meteen in het oog springen en de stukken stralen in de eerste plaats elegantie en verfijning uit.

Rich & Royal fashion online shoppen

De basics die we hierboven hebben opgesomd – al klinkt het misschien wat denigrerend, want het zijn zoveel meer dan basisstukken – gaan natuurlijk ook perfect samen met opvallender items. De basics gaan natuurlijk ook perfect samen met opvallende items. Een neutrale jeans die mooi rond je billen zit en een spannende blouse met luipaardprint, meer heb je niet nodig om de stad in te trekken. Naargelang de indruk die je wil neerzetten, combineer je deze outfit met sneakers en een oversized sjaal of hakjes en een lange mantel. Wat je ook wilt uitstralen, Rich & Royal helpt je je doel te bereiken. Kijk dus regelmatig welke jurken, shirts of vesten nu weer te shoppen staan en bestel rustig online, waar en wanneer je maar wilt. Zo vul je je garderobe in geen tijd aan met enkele bijzonder ‘rijke en royale’ stukken.