Tot wel 40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
MELROSE
2 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
MELROSE2

Melrose, elke dag perfect gekleed

Melrose is een Amerikaans merk en dat is goed te zien aan het karakter. De kleding is namelijk zowel stijlvol, als functioneel. Het merk werd opgericht in 1976 in McAllen, Texas. In eerste instantie was het voor kinderen, maar daar kwam al gauw verandering in. Het werd een merk voor een brede doelgroep vrouwen, omdat iedere vrouw er wel mooie outfits kan vinden. Dat komt met name omdat Melrose zo’n groot assortiment heeft. Er is de casual kledinglijn en de elegante kledinglijn, en alles daartussenin. Bij Melrose kun je je hele garderobe samenstellen. Je weet dan zeker dat je voor elke gelegenheid fijne en fashionable kleding hebt. Maar vooral: kleding met persoonlijkheid.

Uitgesproken details en kleuren

Het leuke van Amerikaanse mode is dat ze zo uitgesproken is. In Europa is men gewend aan subtiele details, maar dat is soms ook best saai. Melrose laat zien waar het voor staat, dat is de reden waarom dit merk zoveel vrouwen aanspreekt. Neem de blazers: getailleerd, en met opvallende details. Toch zijn ze heel draagbaar. Het is mode voor de vrouw die zegt: hier ben ik! Kleding waarin je elke dag met overtuiging de dingen doet die je wilt doen. Er is keuze uit heel veel mooie shirts, met goede pasvorm en sexy details. Een Melrose jurk volgt het lichaam, maar laat het ook voldoende bewegingsvrijheid ervaren. De lingerie is verleidelijk, de jeans zijn stoer. Want een vrouw is al die dingen en wil zich vooral dag na dag goed kunnen kleden.

Melrose voor een complete garderobe

Een ander aspect dat opvalt, is de prijs. Je kast vullen met veel goede stukken, die onderling combineerbaar zijn, is bijzonder prettig. Melrose vindt dat elke vrouw een uitgebreide garderobe moet hebben. Sommige kledingstukken, zoals de jumpsuits en jurken, staan op zich. Met andere items, zoals broeken, shirts en truien, kun je telkens andere outfits creëren. Dat geldt vooral voor jeans, want die laten zich omtoveren van super casual tot casual chic, al naargelang de top of het jasje dat je erbij draagt. Alleen al je schoenen bepalen mede de stijl. Denk: sneakers of pumps. Wil je er netjes uitzien met een persoonlijke touch, dan is Melrose het merk voor jou!