ALLEEN IN DE APP: tot wel 40% EXTRA korting5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Garcia, mooie Italiaanse stijl

Garcia combineert Italiaanse stijl met Nederlands ondernemerschap. Officieel is het een Nederlands merk, maar het karakter is duidelijk zuidelijk en mediterraan. Dat is te zien aan de sterke kleuren en een zeker gevoel voor dramatiek. Het merk werd opgericht in 1980 en groeide snel. In 1994 kwam er naast de dames- en herencollectie voor het eerst ook een collectie voor kinderen. Garcia is begonnen als een merk van alleen denim, gebaseerd op de mooie Italiaanse spijkerbroeken. Al spoedig kwamen daar andere kledingstukken bij. Garcia groeide zo uit tot een allround modemerk met een eigen gezicht. Maar roots laten zich niet verloochenen, en nog steeds is er veel blauw te zien in hun modeshows.

Voel je vrij met Garcia

Garcia staat voor vrijheid. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken in het leven, en niet doen wat anderen vinden dat je moet doen. Dat is de filosofie van dit merk. Om sterk in je schoen te staan en je eigen gang te kunnen gaan moet je goed en comfortabel gekleed zijn. Je moet uitstralen dat je de kleding die je draagt echt bewust gekozen hebt. Dat overtuigt. De Garcia kledinglijn voor vrouwen biedt veel comfortabele kledingstukken die toch ook altijd verleidelijk zijn. Jeans die het lichaam volgen, vesten die zacht om het lichaam heen vallen. Nauw aansluitende jurkjes en stoere parka’s. Bloesjes met een strikje of een nonchalant T-shirt met opschrift.

Ook voor heren een originele stijl

Ook voor mannen geldt dat ze er aantrekkelijk uit willen zien. Een jeans is leuk, maar kan ook saai worden. Dan heb je zo’n originele Garcia jeans nodig. Deze beschikken over verrassende kleinigheden of juist opvallende details. Het hoeft niet altijd subtiel te zijn, Italiaanse stijl is immers uitgesproken. Bij de jeans kun je dan een opvallend apart en stijlvol colbertje dragen. Of zo’n stoer T-shirt in mooie kleuren. Zowel mooie basics als uitermate modieuze kleding vind je gegarandeerd bij Garcia.