WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

Fiorelli, een luxueus label voor tassen en accessoires

Mooie, stijlvolle tassen hoeven niet duur te zijn. Dat is de vaste overtuiging van Fiorelli, het gerenommeerde merk dat de laatste trends op de catwalk vertaalt naar tassen voor de modebewuste vrouw. Stuk voor stuk ontworpen met het idee, dat de gemiddelde vrouw zich een exemplaar van Fiorelli moet kunnen veroorloven. De luxe ogende modellen zien er weliswaar duur uit, maar zijn in feite uiterst billijk geprijsd. Want het label staat voor betaalbare 'sophisticated fashion': elegante tassen, die je outfit net dat beetje extra geven. Daardoor kan elke fashionista haar hart ophalen met de tassen van Fiorelli. Een staaltje perfectie in Italiaans design, dat deel uitmaakt van je totale look.

De achtergrond van een prestigieus label

Eind jaren tachtig werd de huidige tassenlijn van Fiorelli door een Engelse designer gelanceerd onder de naam Dunlop. Na een tegenvallend begin in Londen werd het label Fiorelli in 1990 voor het eerst op het vasteland van Europa gelanceerd. De hippe collectie werd goed ontvangen en vervolgens wist het merk een geweldige ontwikkeling te realiseren, waardoor Fiorelli tegenwoordig de meest vooraanstaande fabrikant van tassen in Groot-Brittannië is. Het uitgangspunt om altijd de beste kwaliteit tegen de best haalbare prijs te leveren, heeft het merk razend populair gemaakt. Niet alleen in het land van herkomst maar ook daarbuiten. Met oog voor detail en subtiele stijlelementen verovert het label ook in Nederland de harten van de modebewuste vrouw, die klasse en kwaliteit weet te waarderen.

De trendy collectie van Fiorelli

Het assortiment van het label is uiterst veelzijdig, van handtassen tot schoudertassen, crossbody modellen en clutches. Ontworpen door een team ambitieuze designers, die trend en functionaliteit als kernwaarden beschouwen. Als je door de collectie browst, zullen de vrouwelijke pasvormen en geraffineerde accenten je niet ontgaan. Fiorelli gaat voor hoogwaardige materialen in mooie effen kleuren, al vind je soms ook verrassende prints of reptielreliëfs. Daarnaast maken voor- en zijvakken het eenvoudig om je persoonlijke eigendommen veilig op te bergen, terwijl het silhouet van de tas strak en stylish blijft. Naast tassen bevat de collectie ook portemonnee’s, toilettassen en telefoonhoesjes. En sinds 2007 is de collectie van Fiorelli uitgebreid met hippe sieraden, die je outfit dat extra cachet geven om er fashionable en glamoureus uit te zien.