Contactloze bezorging: Nu 2-6 werkdagen5

Esprit Collection
120 item(s)
Volgen

Esprit Collection biedt mode voor elke dag

Het merk Esprit Collection laat zien dat gewoon heel bijzonder kan zijn. Zo biedt de collectie van het label prachtige kledingstukken voor actieve en zelfbewuste dames. Echter, ook voor een chique avond uit zijn er diverse items in het assortiment te vinden. Bij dit modemerk staat centraal dat er een veelzijdig aanbod aan items wordt aangeboden die over een perfecte kwaliteit beschikken. Het label maakt daarom gebruik van hoogwaardige materialen die goed aanvoelen op de huid, wat zorgt voor een uitstekend draagcomfort. De veelzijdigheid van het aanbod is daarbij enorm. Zo biedt het zowel mooie tops, luchtige kleding als knuffelige warme jassen. Ondanks de verscheidenheid aan items is er een duidelijk herkenbare stijl en eenheid in het aanbod te vinden. Daardoor zijn diverse stijlvolle combinaties mogelijk met de producten van Esprit Collection.

Jarenlange ervaring in de fashionwereld met Esprit Collection

Het Esprit Collection label maakt onderdeel uit van de grote Esprit familie. Hierdoor kan het label niet alleen putten uit de enorme expertise op het gebied van design, maar ook leveren in de vele vestigingen over de hele wereld. Zo kunnen de nieuwste collecties van Esprit Collection direct worden opgenomen in het assortiment. Het label Esprit is ontstaan door Susie en Douglas Tompkins in de jaren 60. Zij begonnen met de verkoop van hun kleding vanuit de achterklep van hun Volkswagen bus in San Francisco. Dit bleek het startpunt te zijn van een internationaal zeer gewild merk. Na een aantal zeer succesvolle jaren wereldwijd, besloten de ontwerpers het label te verkopen aan een bedrijf in Hong Kong. Vandaag de dag is Esprit nog steeds zeer populair. De kledingstukken van het label worden in meer dan 40 landen wereldwijd verkocht. De visie daarbij: goed voelen, goed uitzien.

Om je persoonlijkheid te onderstrepen

Het label biedt een breed scala aan items in zijn collectie aan. Het doel daarbij is items te produceren die de lijnen van de vrouw accenturen en daardoor bijzonder elegant zijn. Met dat voor ogen presenteert het merk collecties met avondmode, voor als je eens een feestje hebt, maar ook onder andere fashion voor op kantoor. Zo kan je op ieder moment stijlvol voor de dag komen, zonder daarbij comfort te verliezen. De kleding blijft zich hierbij kenmerken door de perfecte kwaliteit, waardoor de items bovendien van een lange levensduur mogen genieten. Bij Esprit maakt men bovendien niet veel gebruik van extreem extravagante kleuren. Het uiteenlopende aanbod wordt gekenmerkt door stijlvolle kleuren, prints en pasvormen. De Esprit Collection is een uitstekend merk voor de liefhebber van elegante, klassieke kleding.