Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

EMU: echte Australische schoenen van natuurlijke materialen

In 1948 richtte de Australiër Gordon Jackson het merk EMU op. Al vanaf het begin maakte dit bedrijf kwalitatief hoogwaardige schoenen van natuurlijk materiaal. Jackson vond het belangrijk om lokaal materiaal te gebruiken voor een echte Australische schoen. Dit is door de jaren heen niet veranderd, want EMU gebruikt nog steeds enkel natuurlijke producten die direct uit Australië komen. Zo kan het merk de kwaliteit waarborgen, maar zijn de schoenen ook zo duurzaam mogelijk. Door in contact te staan met de natuur kunnen de ontwerpers schoenen maken die lang mooi blijven, goed aanvoelen en ook nog eens milieubewust zijn.

Casual of chic?

Vandaag de dag is de klassieke schoen van schapenwol nog steeds een van de populairste designs van EMU. Deze schoenen houden je in de winter heerlijk warm en zijn ook nog eens erg stijlvol. Dit zijn schoenen met een casual look, waardoor ze het beste gecombineerd kunnen worden met een mooie jeans. Daarnaast maakt EMU ook chique schoenen die goed staan onder een jurkje of in combinatie met een net pak. Het merk maakt schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen, dus iedereen kan deze handgemaakte Australische schoenen dragen. EMU biedt overigens niet alleen schoenen. Het merk maakt tegenwoordig ook accessoires voor het outdoor leven, zoals warme handschoenen, mutsen en oorwarmers van natuurlijk materiaal.

Handgemaakte kwaliteit

Een van de belangrijkste kwaliteiten van EMU is bij het merk alle producten met de hand worden gemaakt. Dit betekent dat ieder item met de grootste zorg in elkaar is gezet door vakmensen. Hierdoor is de kwaliteit van iedere schoen gegarandeerd en weet je zeker dat je jarenlang kunt blijven rondlopen op je stijlvolle schoenen van EMU. De ontwerpers vinden het belangrijk om natuurlijk materiaal te gebruiken en zo duurzaam mogelijk te werken, maar tegelijkertijd staat jouw comfort voorop. Gelukkig weten de designers van het merk precies wat er nodig is om jouw voeten de juiste steun en verzorging te geven. Zo loop je altijd prinsheerlijk op je stijlvolle nieuwe schoenen van EMU.