Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

DAKINE – van outdoor naar everyday

Het Amerikaanse merk DAKINE draait al enkele decennia mee binnen de sector van outdoor en avontuurlijke modeartikelen. Het merk concentreerde zich in de beginjaren op surfers, zocht dan de perfecte outfit voor mountainbikers en spreekt nu eerder een breed publiek aan dat van een sportieve stijl houdt. Ze nemen je volledige outfit op zich, van kleding tot accessoires zoals rugzakken. Vooral binnen dit segment vind je heel wat variatie, van sportrugzakken waarmee je zo op wandelvakantie kunt tot exemplaren voor dagelijks gebruik. Wat al hun items gemeenschappelijk hebben, is hun praktische ontwerp, het feit dat ze gefabriceerd zijn van stevige materialen en de moderne coolness die ze uitstralen.

Zo gaat het goed, zo gaat het beter en nog een kilometer

Wie z’n vakantie graag sportief aanpakt, inclusief lange trektochten en kampeeravonturen, weet dat alles valt of staat met de juiste uitrusting. Een degelijke rugzak is de basis van alles, en dat hebben ze bij DAKINE helemaal begrepen. Ten eerste is er het draagcomfort. Dames, herkennen jullie dit probleem: een rugzak dragen die bedoeld is voor mannenschouders en dus oncomfortabel aanvoelt? Met de items van DAKINE behoort deze situatie definitief tot het verleden. Je draagt hun rugzakken immers op meerdere manieren en kunt alle mogelijke riemen en systemen aanpassen aan jouw figuur. Een ander typisch probleem doet zich voor wanneer je door een vlakte stapt, onder de brandende zon, en continu dorst hebt. Ook daar heeft dit label dé ideale oplossing voor: sommige rugzakken werden uitgerust met zo’n handig drinksysteem. Je hoeft dus niet continu te pauzeren om een slokje te nemen en je arriveert des te sneller op je bestemming.

Kies je doel, kies je stijl met producten van DAKINE

Niet alle vrouwenrugzakken van DAKINE zijn alleen maar bedoeld om op avontuur te gaan, je vindt ook heel wat exemplaren die je dagelijks kunt dragen. Voor je er eentje aanschaft, bedenk je dus best even wat de bedoeling is. Dient de rugzak als aanvulling op je handtas, wanneer je wat zwaardere spullen zo praktisch mogelijk wilt vervoeren? Neem je elke dag je laptop mee naar het werk en wil je dit zo makkelijk mogelijk organiseren? Of ben je nu eenmaal een rugzakkenmeisje en zeggen handtassen je helemaal niets? Ook dan vind je in het assortiment van DAKINE ongetwijfeld jouw perfecte nieuwe metgezel. Met elk budget en elke stijl wordt rekening gehouden, maar vergeet niet dat onze voorraden niet onuitputtelijk zijn. Snel bestellen is de boodschap!