Catwalk Junkie: internationale allure van eigen bodem

Catwalk Junkie: een merk voor modeliefhebbers die niet meelopen, maar juist zelf de trend willen zetten. Een aantal Nederlandse vrienden richtte het merk in 2009 op, uit passie voor mode en de laatste trends. En dat gevoel weten ze te vertalen naar een energieke collectie van broeken, tops, sweaters, T-shirts en jurken met lef en humor. Het resultaat mag er wezen: een echt Hollands label dat in Amsterdam wordt gemaakt, maar inmiddels ook wereldwijd populairder wordt. Catwalk Junkie is betaalbare mode waarmee jij je kunt onderscheiden van anderen en je duidelijk je eigen stijl en creativiteit kunt laten spreken.

Inspiratie van de catwalk

De naam van het merk zegt eigenlijk genoeg. Catwalk Junkie haalt inspiratie voor de collecties uit de laatste trends van catwalks over heel de wereld. Zo wordt het beste van alle modewerelden samengebracht in een collectie van unieke ontwerpen. Catwalk Junkie bewijst dat mode die toegankelijk is voor iedereen, niet zijn onderscheidende gevoel hoeft te verliezen. De collectie aan tops, sweaters, jurken en broeken valt op vanwege zijn unieke designs, humoristische slogans en prachtige, soms wat mystieke prints. De kracht van Catwalk Junkie is dat het merk niet blijft hangen in één thema, maar zich elk seizoen opnieuw weet uit te vinden.

Omarm je eigenzinnigheid

Met Catwalk Junkie hoef jij je eigenzinnigheid niet te verbergen, maar kun je die juist omarmen. Het merk maakt sweaters, jurkjes en tops met kreten als "Lover", "Sinner", "Trouble", "Good Mood", "Friday On My Mind" en "Lucky". Zo weet iedereen precies waar jij voor staat en hoe je je die dag voelt. Het merk biedt echter meer dan grappige of veelzeggende slogans. Catwalk Junkie heeft ook T-shirts met schilderachtige fotoprints en fluwelen flared broeken voor de perfecte festival look. De kleding van Catwalk Junkie past niet alleen perfect in jouw garderobe, maar laat zich ook prima combineren met wat jij al in de kast hebt hangen. Het weet op zulke momenten een unieke touch te geven aan een outfit, iedere dag weer.