14% korting op ALLES in de SALE5

SALE14Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Items van het merk filteren
Alle producten van CATERPILLAR3

CATERPILLAR: robuuste en stoere herenschoenen

CATERPILLAR is een bedrijf dat wereldwijd bouwmachines produceert. Op het eerste gezicht lijkt deze onderneming dan ook niets te maken te hebben met mode en lifestyle. Niets blijkt minder waar. Het Amerikaanse bedrijf, opgericht in 1925, ontwerpt namelijk ook stoere en stevige herenschoenen. De missie van dit merk is om eersteklas schoenen te produceren die jarenlang meegaan. Kwaliteit is dan ook een belangrijke pijler voor dit schoenenmerk. De schoenen zijn stevig, comfortabel en bestand tegen flink wat druk van buitenaf. CATERPILLAR laat zich bij de productie dan ook inspireren door stoere arbeidslui. Dit bedrijf uit Amerika weet namelijk als geen ander wat er gebeurt in een pittige arbeidsomgeving en daarmee weten deze herenschoenen zich perfect te onderscheiden van alle andere schoenen.

Sterke en trendy CATERPILLAR schoenen

CATERPILLAR herenschoenen zijn meer dan stevig. Ze gaan sowieso jarenlang mee en zijn bovendien uiterst comfortabel om te dragen. Ze verslijten zeker niet gemakkelijk en daarnaast gaat ieder ontwerp met zijn tijd mee. Elk jaar verschijnen er nieuwe modellen op de markt en dit maakt het voor jou interessant om een keuze te maken. Het merk laat zich niet alleen inspireren door het leven op straat, maar houdt ook allerlei trends nauwlettend in de gaten. CATERPILLAR is nieuwsgierig naar wat jij als man graag draagt en past daar het ontwerp van de schoenen op aan. Maak de keuze uit klassieke laarzen of ga voor casual sneakers die je draagt in je vrije tijd. Niet voor niets behoren CATERPILLAR schoenen tot de beste werk- en vrijetijdsschoenen wereldwijd.

Schoenen voor het leven

Met herenschoenen van CATERPILLAR haal je altijd een trouwe metgezel in huis. Je voeten moeten jou tenslotte je gehele leven dragen en dus is het belangrijk een goed paar schoenen aan te schaffen. Laarzen zijn ideaal voor de winter, terwijl je met lichte schoenen prima de zomer aankan. Sportieve sneakers zijn bij uitstek geschikt voor een festival, een dagje naar het strand of een welverdiende citytrip. De combinatie van een trendy uitstraling en een aangename pasvorm maken de schoenen ideaal voor iedere stoere en zelfbewuste man. Ontdek daarom de meerwaarde van CATERPILLAR schoenen en kom zelfverzekerd voor de dag.