Merkenheader

Bardot: voor vrouwen met attitude

Bardot is voor vrouwen met een warme uitstraling en een beetje pit. Het merk staat voor op maat gemaakte mode en streeft ernaar om vrouwen zelfvertrouwen en kracht te geven. De collectie bestaat onder meer uit jurken, topjes, truitjes, jumpsuits, shorts, jackets en denim. Vergelijk het met een opwindende 'kleedkamer' die je verrast, elke keer dat je er binnenkomt. Bardot is de ultieme outfitter: de top modetrends en seizoenklassiekers zijn een vertrouwde vriend voor jonge vrouwen die op zoek zijn naar de ultieme look. Oudere dames kunnen er zeker een passende outfit en stijl vinden, maar het merk is ongetwijfeld een mode-outlet gemaakt voor jonge en trendy vrouwen. Vrouwen in de leeftijdscategorie 18-29 jaar zullen dan ook geen enkel probleem hebben om een kledingstuk te vinden dat volledig bij hun stijl past.

Nationale en internationale furore

Het creatieve brein achter Bardot is Carol Skoufis. Sinds de lancering in 1996 is dit toonaangevende Australische modemerk uitgegroeid tot een modeketen met meer dan 56 winkels in het hele land en meer dan 600 werknemers. Het modebedrijf is er in de afgelopen jaren in geslaagd om zich te ontplooien tot een van de favoriete labels van Australië, door zijn sensuele look op te bouwen tot een iconisch glamourbeeld. Ook internationaal maakt Bardot maakt furore. De kledingcollecties worden verkocht in enkele van 's werelds meest opvallende modesteden en worden gedragen door enkele van' s werelds meest stijlvolle vrouwen. De sleutel tot het succes van Bardot is om eerst de nieuwste look van het moment op de werkvloer gedragen te krijgen.

Speciale Bardot-ervaring

Jaarlijks creëert Bardot meer dan 1.000 van de populairste modestijlen voor vrouwen. Seizoensgebonden trends en stijlklassiekers maken het merk de ultieme 'go to' voor elke gelegenheid. Bardot wordt beschouwd als de eerste en laatste halte voor degenen die een brutale en verfijnde look willen voor hun zaterdagavond. Wie naar de collecties van Bardot kijkt, ziet dat vernieuwing hoog in het vaandel staat bij dit merk. De designers doen er alles aan om unieke kledingstukken te ontwikkelen die de zintuigen prikkelen. Hun voorliefde voor kwaliteit mag ook niet vergeten worden. Ieder kledingstuk van dit merk wordt gemaakt met de beste stoffen. Hierdoor kan je keer op keer stralen in de unieke items die Bardot met passie voor je maakt.