Algemene waardebon voorwaarden

Er geldt een minimaal bestelbedrag van €75. De waardebon is niet overdraagbaar, en kan uitsluitend in combinatie met een bestelling bij ABOUT YOU worden ingewisseld. De waardebon is eenmalig geldig tot de vermelde geldigheidsdatum op de waardebon en wordt automatisch op de factuur in mindering gebracht, wanneer de code vermeld op de waardebon bij de bestelling wordt aangegeven.

Bij een volledige retourzending van artikelen, vervalt de waardebon. Bij een gedeeltelijke retourzending wordt de waardebon alleen gecrediteerd, indien het minimum bestelbedrag voor de behouden artikelen is bereikt. Anderszins kan de waardebon niet worden gecrediteerd. Retourzenden van producten die onder de waarde van de waardebon komen is niet mogelijk. U kunt slecht één waardebon per bestelling inwisselen. Een contante betaling is niet mogelijk.

De waardebon is niet van toepassing op cosmetica en schoonheidsproducten en voor de volgende merken: Polo Ralph Lauren, BOSS ORANGE, HUGO, BOSS, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Diesel, UGG, Drykorn, Opus, Max & Co., Samsoe&Samsoe, The Kooples, The Kooples Sport, TomTom, FitBit, Polar, Garmin, SpS, Mammut, Maloja, Peak Performance, Ray-Ban, Rag&Bone, Burberry, Emporio Armani, Oakley, Michael Kors, Polo Ralph Lauren, VOGUE Eyewear en Versace. De waardebon is niet geldig in combinatie met andere kortingen en waardebonnen. De korting geldt niet voor werknemers van de Otto Group. In het geval van verlies of diefstal van de waardebon, kan geen terugbetaling worden gemaakt door ABOUT YOU GmbH. Aanspraken op een gedeeltelijke of volledige vervanging van een waardebon worden niet toegekend.

Aanvullende waardebon voorwaarden voor Etos

Tussen 11 maart 2019 en tot en met 7 april 2019 krijg je bij besteding van iedere winkelaankoop boven de €15 een kortingscode t.w.v. 20%. Deelnemen kan uitsluitend door uiterlijk op 31 juni 2019 een bij Etos verkregen kortingscode te verzilveren op Aboutyou.nl. Er geldt een minimaal bestelbedrag van €50. De waardebon is niet overdraagbaar, en kan uitsluitend in combinatie met een bestelling bij ABOUT YOU worden ingewisseld. De waardebon is eenmalig geldig tot 30.06.2019 en wordt automatisch op de factuur in mindering gebracht, wanneer de code vermeld op de waardebon bij de bestelling wordt aangegeven.

Exclusieve waardebon voorwaarden voor ABOUT YOUR CHOICE

Er geldt een maximale bestelwaarde van €300. De waardebon is niet overdraagbaar, en kan uitsluitend in combinatie met een bestelling bij ABOUT YOU worden ingewisseld. De waardebon is eenmalig geldig tot de 15.09.2019 en wordt automatisch op de factuur in mindering gebracht, wanneer de code vermeld op de waardebon bij de bestelling wordt aangegeven.

Bij een volledige retourzending van artikelen, vervalt de waardebon. U kunt slecht één waardebon per bestelling inwisselen. Een contante betaling is niet mogelijk.

De waardebon is niet van toepassing op cosmetica en schoonheidsproducten en voor de volgende merken: Polo Ralph Lauren, BOSS ORANGE, HUGO, BOSS, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Diesel, UGG, Drykorn, Opus, Max & Co., Samsoe&Samsoe, The Kooples, The Kooples Sport, TomTom, FitBit, Polar, Garmin, SpS, Mammut, Maloja, Peak Performance, Ray-Ban, Burberry, Emporio Armani, Oakley, Michael Kors, Polo Ralph Lauren, VOGUE Eyewear en Versace. De waardebon is niet geldig in combinatie met andere kortingen en waardebonnen. De korting geldt niet voor werknemers van de Otto Group. In het geval van verlies of diefstal van de waardebon, kan geen terugbetaling worden gemaakt door ABOUT YOU GmbH. Aanspraken op een gedeeltelijke of volledige vervanging van een waardebon worden niet toegekend.