Hardloopschoenen

Your perfect fit
Meer ontdekken

Jouw perfecte hardloopschoen

De ideale hardloopschoen kiezen voor je volgende sessie is geen makkelijke keuze. Want je kunt niet met elke "hardloopschoen" goed joggen. Laat je door ons inspireren en begin aan je volgende ronde met de perfecte uitrusting!

Op wolken lopen...

...dat willen we! Onze stabiliteit hardloopschoenen hebben een stijve schacht en bieden zo meer hou vast voor je voeten. Onze schoenen zorgen voor een sterke ondersteuning, zodat enkel kneuzingen vermeden worden. Onze lightweight-trainers zijn ideaal voor een snelle hardloop training en bieden je meer gevoel dankzij het lichte gewicht. Een ander belangrijk kenmerk van onze hardloopschoenen is de demping. Beginners moeten erop letten een zachtere demping uit te kiezen. Gevorderde hardlopers kunnen voor een hardere demping gaan.

Over takken en steen...

Wie het bos voor asfalt omruilt, kan zeker niet zonder stevige hardloopschoenen - dat is wel duidelijk! Vooral bij slecht weer bieden onze Trailrunning schoenen de perfecte steun. De zool wordt meestal bezet met grote noppen en zorgt zo ook op zachtere bospaden voor voldoende grip.

Items uit de story 159 item(s)
Naar boven