Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Find the right support
Welke past bij mij?

Find the right support Welke past bij mij?
Welke past bij mij?211

LOW SUPPORT

Een populair alternatief voor klassieke sport bh's zonder beugel zijn sportbustiers. Vooral bij warm weer waarderen veel sporters de mogelijkheid om zonder extra vulling te kunnen sporten. Met een borstmaat tot een grote B-cup en bij sporten zoals yoga en pilates, zijn deze modellen erg geschikt.

Find the right support Welke past bij mij?

MEDIUM SUPPORT

Voor sportieve vrouwen met een borstomvang tot een grote C-cup is het handig om sport bh's te kiezen die de nodige ondersteuning bieden. Door middel van ondersteuning en voldoende vulling, zorgt deze bh ervoor dat je je gemakkelijk kunt bewegen in het gebied van de schouderbladen. Medium impact sport bh's zijn ook de perfecte keuze voor sporten als bergbeklimmen, fietsen en kickboksen en zullen je zeker niet teleurstellen.

Criss Cross

Medium impact sport bh's met gekruiste bandjes zijn heel geschikt - ze voorkomen dat de bandjes van je schouders afglijden, en passen zich perfect aan bij smalle ruggen. Met onze selectie van medium impact sport bh's, zul jij zeker je nieuwe favoriete sport bh vinden voor je volgende kickbox-sessie!

Find the right support Welke past bij mij?