Vind jouw

Perfecte Jeans
  Meer ontdekken

  Mom Fit

  Uit mama's kledingkast! De retro-look jeans heeft met zijn hoge taille de perfecte losse pasvorm. Een alledaagse-allrounder, die je ook 's avonds met een blouse en hakken kan combineren.

  Flared Fit

  Flared of boot-cut jeans gaat terug naar de wijd uitlopende broek van de jaren 60 en 70 en past daarmee perfect bij een paar veterlaarzen. De taille van deze jeans zit meestal strak, terwijl het been eindigt in een trechtervormige zoom onder de knie.

  Skinny Fit

  De naam verraad al dat de skinny jeans, vergelijkbaar met haar zus; de jegging, aangesloten zit. Een high-waist model zorgt er zelfs voor dat benen langer lijken. De skinny jeans is goed te combineren met oversized truien en boots in de winter, maar ook met t-shirts en sneakers in de zomer of met een blouse en heels in de avond. Een absolute allrounder!

  Straight-Leg

  De klassieker onder de jeans. Herkenbaar is de rechte pijp, die iets strakker op de bovenbenen valt dan op de kuit. Door de hoge tailleband krijg je het echte old-school gevoel.

  Boyfriend

  's Morgens per ongeluk de jeans van je vriend gepakt? Dat zou je kunnen denken bij het dragen van de laag en wijd vallende boyfriend jeans. Met sneakers is deze casual weekend-look sowieso geslaagd!

  Categorie van de story

  Items uit de story 862 item(s)
  ModelweergaveProductweergave
  Naar boven