ABOUT YOU meets

Paul Ripke

  Meer ontdekken

  Welcome to PARI

  Fotograaf, content producer en nu ook designer. Mogen wij jou voorstellen? De eerste eigen collectie van Paul Ripke in samenwerking met ABOUT YOU wordt gelanceerd voor de ABOUT YOU Fashion Week in het E-Werk van Berlijn. De styles liggen ergens tussen het coole L.A. spirit, laid-back surfer vibe, en kattenliefhebbers. Voor de shoot ging Paul naar dé plek van oneindige summer vibes: Ibiza

  Toncho? Toncho!

  De collectie bevat hoodies, shorts (what else?) en tonchos. Tonchos? Zeg 'hallo' tegen het perfecte strand item: hiermee droog je je niet alleen af na het zwemmen, maar zo krijg je het ook niet koud. Surfen - of doen alsof - is nog nooit zo sylish geweest!

  Ibiza calling

  Voor deze kans hoef je Paul niet twee keer te vragen, en is hij niet alleen maar achter de camera actief geweest, maar ook voor. Niet alleen achter, maar ook voor de camera heeft de fotograaf talent. Het resultaat is zeker meer dan indrukwekkend: felle kleuren, boxlogo's en natuurlijk het bijna iconische kattenhoofd zorgen voor de goede sfeer. Dit is de reden waarom we Paul Ripke altijd al hebben gevierd.

  Color meets cat

  "Lena Gercke heeft LeGer, ik heb PARI, Drake heeft een uil, ik ben een kat." Zo, en niet anders, verklaard de podcaster en storyteller uit Californië die zijn beslissing voor de mascotte van PARI uitlegt. Ook vóór de release was er veel enthousiasme voor zijn collectie dankzij een prominent netwerk. De kat heeft al enkele bekende fans gewonnen! Wil je weten wie dat zijn? Houd Instagram in de gaten en volg de kanalen @aboutyou_nl en @aboutyou_men.