ABOUT U Label selected by

Marie von Behrens
  Meer ontdekken

  Falling for Winter

  Wat zijn de persoonlijke ABOUT YOU lievelings-items van populaire influencers en hoe dragen ze deze? In de »selected by« stories inspireren ze je met hun individuele looks - omringd door speciale locaties in hun woonplaats of favoriete stad! In deze story laat de blogger Marie von Behrens jullie haar geboortestad Hamburg zien.

  All about the stripes

  Wie Hamburg zegt, moet ook strepen zeggen! In de garderobe van inwoners van de Duitse havenstad is minstens één maritiem gestreept item te vinden, egaal gekleurde items en hoogwaardige materialen. In een cozy trui, elegante mantel en casual jeans trotseren de mensen in het noorden het beruchte regenachtige weer met stijl!

  Coffee Strolls

  Tussen alle oude gebouwen in ontdek je op vele hoeken van de straten, met liefde ingerichte cafés; perfect voor coffee-hopping op zaterdag met je vriendinnen. Een oversized vest gedragen over jouw favoriete zomerjurk is hier de perfecte outfit voor. Kenmerkend voor Marie zijn hierbij stevige boots, die voor een mooie stijlbreuk zorgen.

  Maritieme Love

  In het najaar verandert de hanzestad in een zee van prachtige herfstkleuren, die je uitnodigen tot een fijne wandeling langs de Alster. Vergelijkbaar met hoe de grachten en bruggen door het stadsbeeld van Hamburg lopen, zijn de strepen een rode draad in de outfits van Marie. Fun fact: wist je dat Hamburg meer bruggen dan Venetië heeft?

  Items uit de story 116 item(s)
  ModelweergaveProductweergave
  ABOUT YOU
  Jeans 'Kira Jeans'
   € 29,90
   ABOUT YOU
   Trui
    € 34,90
    ABOUT YOU
    Wintermantel
     € 89,90
     ABOUT YOU
     Veterlaarsjes 'Kimberly'
      € 105,00
      € 119,00
      ABOUT YOU
      Blouse 'Elisabeth'
       € 26,90
       € 29,90
       Naar boven