Season Sale

Lingerie favorieten

    Sale
Meer ontdekken

De bustiers

De bustier-bh is een comfortabel alternatief voor een beugel-bh. De zachte stoffen kunnen niet alleen sportief gecombineerd worden onder een hoodie, maar ze zijn ook gewoon heel trendy! Gecombineerd onder een doorschijnend topje of onder een blazer of als bovenstukje voor tijdens het sporten. Ontdek onze bustier-bh's in de uitverkoop en laat je van je sportieve, stijlvolle kant zien!

De beugel-bh

De beugel-bh is een van de bekendste bh-modellen. Het heeft geïntegreerde metalen of plastic veren in de cup, die de borstkas stabiliseren en de nodige houvast geven. Deze bh-variant is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen! Of het nu met kant, in verschillende kleuren of helemaal in het zwart is, er zijn geen grenzen aan dit ontwerp!

De push-up-bh

Geen ander bh-model heeft een groter effect dan de push-up-bh. De gewatteerde cups zorgen voor een echt wow-effect en zorgen voor een mooi decolleté. Door de verschillende vullingen kan de borst alleen naar boven of zelfs centraal naar boven worden geduwd. Deze bh-vorm is het meest geschikt voor breed uitgesneden topjes of jurken. Met deze push-up-bh's in de uitverkoop zie jij er gegarandeerd fantastisch uit!

De triangel-bh

Deze bh stijl staat bovenaan je wishlist! Verfijnde kanten bh's, met cups, zonder push-up of met, geen van de andere bh's zijn zo verfijnd en sexy tegelijk. Het model van de triangel-bh is meestal zonder beugel en is zeer comfortabel om te dragen. De eenvoudige vormgeving is zowel sportief als modern en zorgt voor een zeer stijlvolle uitstraling! Deze trendy bh's hoeven niet duur te zijn, ontdek onze afgeprijsde selectie aan prachtige triangel-bh's in onze webshop!

De balconette-bh

Deze bh past op veel borsttypes en mag in geen enkele garderobe ontbreken. De bandjes van deze bh zijn breed en de cups zijn horizontaal gesneden. De cups omringen de borst van onderen en tilt ze een beetje op. Deze bh-vorm roept een mooie halslijn op en is vooral geschikt voor brede halslijnen en Dirndl blouses. Koop nu je nieuwe favoriete bh voor een lage prijs!