HW19

LeGer by Lena Gercke

  Meer ontdekken

  Simply Lena

  "Er is nog nooit een Lena collectie geweest die zo groot is als deze. Dit is precies mijn stijl. Elk stuk is 100% van mij. Ik hou van deze collectie! Ik heb gewoon gedaan wat ik persoonlijk wil en ik hoop dat je er hetzelfde over denkt. We hebben zoveel verschillende stukken gemaakt, dat ik er zeker van ben dat minstens één deel van de collectie geschikt is voor elke vrouw". Lena Gercke

  Minimalistisch & Urban

  De nieuwe herfst-wintercollectie van LeGer by Lena Gercke heeft veel contrast, is minimalistisch en heel urban. Dit zie je terug in de kleuren, de materiaalkeuze - bijvoorbeeld satijn en leer - en de pasvormen van de collectie. Van stralend blauw tot warme aardetinten en elegant zwarte.

  Matching

  Het bijzondere aan de collectie is dat alle items bij elkaar passen. Zo kunnen de tijdloze basics makkelijk met statement pieces gecombineerd worden voor een coole streetstyle look. En het belangrijkste is dat alles comfortabel is. De stoffen voelen zacht aan op de huid en geven jou direct een geweldig gevoel tijdens het dragen.