Bh guide voor

Kleine borsten
  Meer ontdekken

  Keuze alert!

  Met een kleinere omvang stijgen de keuzes. Bh's zonder beugel of strapless bh's kun je zonder aarzeling dragen. Van sexy tot speels, alles is mogelijk! Bij de aankoop van je bh moet je erop letten dat deze niet glijdt of snijdt. Als dit wel het geval is, dan draag je de verkeerde omvangsmaat.

  The secret weapon

  is niet altijd de bekende push-up bh. Ook de balconette geeft jouw borsten een mooie en verleidelijke decolleté. Allemaal iets te veel van het goede? Ook met een normale bh ziet jouw boezem er al gelijk veel voller uit. Small note: is er plaats tussen de cup en je borsten? Dan zijn de cups waarschijnlijk te groot en probeer je best een andere maat.

  De juiste bh pasvorm

  Door af en toe je bh-maten te meten, ben je er zeker van dat je maat niet is veranderd en dat je nog steeds de juiste draagt. Alles wat je nodig hebt om zelf je bh-maat te weten, is een meetlint. Hiermee meet je jouw omvangsmaat en cupmaat. Voor de borstomvang doe je het meetlint direct onder je borsten ontspannen rond je lichaam. Voor je cupmaat doe je het meetlint rondom je lichaam op de hoogte waar je borsten het volst zijn. Let er daarbij op dat het meetlint zich op je rug op dezelfde hoogte bevindt als aan de voorkant van je lichaam.

  Items uit de story 251 item(s)
  ModelweergaveProductweergave
  Naar boven