Nieuwe stijl

Jassen

  Meer ontdekken

  Game Changer

  Jassen zijn de belangrijkste items van jouw najaarslook! Daarom is de perfecte stijl vinden super belangrijk. Om het je gemakkelijker te maken om het beste item te vinden, laten wij je hier verschillende trends van het seizoen zien! Voor meer Cozyness - Oversized corduroy jassen met zachte kragen! Met de roestrode kleur creëren ze de perfecte vintage look.

  Back to the 90s!

  Wij houden van de stijlen uit de 90s! Daarom nemen we windjacks in felle kleuren met ons mee. Deze allround talenten zorgen niet alleen voor een sportieve casual look, maar beschermen je ook nog een tegen nat en koud weer.

  Cool & cozy

  Een coole bikerlook aan de buitenkant en heerlijk zacht aan de binnenkant: dat kan alleen met Shearling jassen! Dankzij de dikke voering houden ze je warm, en qua stijl zijn ze net zo goed als onze populaire leren jassen uit de zomer. Tip: Voor het perfecte contrast kun je het grove jack met fijne maxi-jurken eenvoudigweg in model brengen.

  Hot, hotter…

  ...Puffer Jackets! Ze houden je gegarandeerd warm en de brede pasvorm biedt je ruimte voor een trui. Perfect bij een jeans met hoge taille: korte gewatteerde jassen met tailleband die je taille benadrukken! Trouwens, metallic-look jassen zijn nu de hotste items.