Jouw top 10

Jassen
  Meer ontdekken

  Nieuwe dag, nieuwe jas

  Same procedure as every year - Ieder jaar vragen we ons in deze tijd van het jaar hetzelfde af in de ochtend: Welke jas is vandaag de juiste jas? Is het tijd voor die dikke winterjas of is een net wat dunner model vandaag ook goed? Herkenbaar? Dan is onze Top 10 jassen precies wat jij nodig hebt. Hier komen onze favorieten voor iedere winterdag.

  Shearling jacket

  Ach ja, zodra de zomer (aka leren jassen tijd) is aangebroken, is deze ook alweer voorbij. Trouwe dragers dragen hun jasje onder een warme winterjas of wikkelen een dikke sjaal om hun schouders. Maar, veel makkelijker is het toch gewoon met een mooie shearling jas!

  You can call me Teddy

  Uit deze stof worden trends gemaakt! Wie in de laatste maanden door zijn Instagram feed heeft gescrold, kan het niet zijn ontgaan: Teddy jassen zijn een ding! Iedere ware fashionista nestelt zich in het koude jaargetijde in de zachte trendstof en ook onze wensenlijst staat vol cozy Teddy styles.

  Koud? No way!

  De Glühwein roept! Denk jij bij een kerstmarkt meteen aan kou? Kijk dan vooral goed naar deze mooie jas in onze Top 10. In een knallende statement kleur en met een inbegrepen sjaal, is geen kou jou de baas deze winter.

  We go wild

  Onze favoriet op het gebied van: er duurder uitzien dan dat daadwerkelijk het geval is. Fake fur jassen in animal print zijn deze winter niet te missen. Heb jij je lievelingsmodel voor je volgende winkelsafari in de stad al gevonden?

  Steppin' it up!

  Toegegeven: De winter zorgt er met zijn ijskoude temperaturen soms voor dat we blijven kopen voor al onze laagjes outfits. Om dit fenomeen uit de weg te gaan en outfit struggles te vermijden, geven wij onze plek 5 aan de puffer jacket. De langere versie zorgt voor nog meer warmte en brengt jou stijlvol van de bank naar het kerstdiner. Deal!

  You make the difference!

  Ook op plek 4 staat een puffer jacket, dit keer in knallend rood en met coole letters. Verdiende plaats? Wij zeggen: zonder twijfel!

  What's the weather?

  Wij vertrouwen niet op het weer - hooguit op onze winterstijl! Niet ijskoud of zelfs bijna voorjaarsachtige temperaturen? Dan gaan wij voor een lichte gewatteerde jas. De dons houdt je lekker warm en als het dan toch te warm wordt (of 's ochtends in de drukke trein), laat hij zich lekker makkelijk opbergen in je tas.

  Winter editie

  Misschien heb je het al gemerkt in onze Top 10, we love leather jackets! Daarom valt het ons erg zwaar om onze favoriete jas tijdens de wintermaanden in de kast te hangen, ook al is het maar voor eventjes. Maar, opgelet: wij hebben de oplossing voor iedereen die het net zo moeilijk heeft als ons: Shearling leren jassen zijn de winter editie van de leren jas. Voor jouw weg van de taxi naar de Christmas party, perfect!

  Go green

  Last but not least kronen wij de nummer 1 onder de jassen: een smaragdgroene faux fur jas met een kleine opstaande kraag. Deze past niet alleen fantastisch bij jouw pailletten jurk, maar geeft iedere outfit meteen meer glamour. Try it out!

  Categorie van de story

  Items uit de story 534 item(s)
  ModelweergaveProductweergave
  Naar boven