Season Sale

Fitness Motivator

    Sale
Meer ontdekken

Het sportshirt

Wij hebben een grote selectie aan sportshirts, dus voor iedere sport ben je hier aan het juiste adres. Doe je aan een dynamische sport, dan is het een goed idee om strakke sportkleding te dragen om de weerstand van je kleding te verminderen. Ben jij altijd te vinden bij de krachtapparaten, dan is een tanktok of een loszittend shirt de beste keuze. Draag daarnaast vooral longsleeves tijdens je pauze onder het sporten. Daarnaast is de belangrijkste regel bij de aankoop van een nieuw sportshirt dat jij je er lekker comfortabel in voelt.

Fitness paklijst

Heb je aan alles gedacht? Handdoek, waterfles, fitnessschoenen en kleding? Memberkaart en douchegel? Een hele hoop om mee te nemen voor zo een korte trainingssessie! Om te zorgen dat je niks vergeet en je alles gemakkelijk kan meenemen, hebben wij handige sporttassen voor jou geselecteerd. Onze tassen en rugzakken zijn meestal voorzien van verschillende opbergvakjes en zorgen ervoor dat je er snel bij kunt!

Fitness schoenen

Naast de juiste kleding mag een goede fitnessschoen ook zeker niet ontbreken. Doorslaggevend voor de aanschaf van een dergelijke schoen is de demping en de ondersteuning die je nodig hebt voor de specifieke belasting. Bij het optillen van gewichten moet je letten op een goede stabiliteit bij je enkels. Sporters die graag op de crosstrainer of loopband stappen, moeten vooral letten op een goede demping.

Fitness-Shorts & Tights

Of het nu gaat om bedrukking, trendkleuren of mesh inzetstukken. Wij hebben heel veel soorten sportbroeken! Het belangrijkste is dat je je er goed in kunt bewegen en je er lekker in voelt. Tip: zorg ervoor dat de tailleband van jouw korte broek niet te los en niet te strak zit om afzakken of knellingen te voorkomen! De meeste shorts hebben een elastische tailleband met vetersluiting om de pasvorm aan te passen aan jouw lichaam.