Tommy Jeans

Denim Fitguide

  Meer ontdekken

  Skinny

  Skinny jeans hebben een strakkere pasvorm dan de klassieke straight of tapered jeans. Maar dankzij de stretchstof is de skinny jeans net zo comfortabel. Vooral in een donkere jeanswassing is de skinny fit-jeans 'Simon' de perfecte keuze voor een nonchalante everyday outfit.

  Slim

  Slim, maar niet skinny. Het geheim van slim fit jeans ligt in de smalle pasvorm. Slim jeans hebben een aansluitende pasvorm en zien er altijd stijlvol uit. Doordat de stof een beetje stretch heeft, is de slim fit Scanton jeans een perfecte mix van comfort en stijlvol.

  Tapered

  Ook de tapered cut heeft zijn voordelen. Deze pasvorm is losser rondom de heupen en bovenbenen en loopt smal toe van knie tot enkel. De TJ 1988 heeft bijvoorbeeld een redelijk smalle pijp en zit vrij relaxed rondom de heup. De perfecte combo van casual en elegant.

  Straight

  Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de straight fit jeans een klassieke rechte pasvorm die bij vrijwel elke outfit past. Perfect voor iedereen die comfortabele jeans wil dragen en er goed uit wil zien. Overtuigd? Dan zou de straight fit jeans Ryan op je verlanglijst moeten staan!