Nike

Back to Fitness met Stefanie Giesinger

  Meer ontdekken

  Alles geven. Voor jou. Voor anderen. Je comfortzone verlaten, met vallen en opstaan. Steeds weer opnieuw. Waarom? Omdat het een geweldig gevoel is om te vechten en je grenzen te verleggen, samen met anderen. Want winnen kunnen we alleen samen.

  Elke vooruitgang begint met een eerste stap. Het draait niet om winnen, maar om jezelf ontwikkelen. Jij bent de verandering die je teweegbrengt. Stap uit de schaduw en inspireer anderen om je heen. Onze wereld heeft geen behoefte aan winnaars, maar aan mensen die het verschil maken. Ze heeft helden zoals jij nodig.

  Stefanie Giesinger x Nike

  Stefanie Giesinger beschouwt uitdagingen steeds als kansen. Sport is voor haar een mogelijkheid zichzelf voortdurend nieuwe doelen te stellen en te groeien met haar eigen uitdagingen. Stefanie wil samen met Nike haar community inspireren zichzelf te motiveren en actief te zijn.

  Nike Air Zoom SuperRep

  Iedereen moet ergens beginnen en we houden allemaal van onze comfortabele gewoontes. Maar je zal nooit weten wat je in je hebt als je niet probeert! Precies voor deze momenten werd de Nike Air Zoom Superrep gemaakt.