Sneakers voor dames : Jouw persoonlijke keuze1 item(s)
KangaROOS
Ontdek jouw productaanbevelingen voor sneakers

Sneakers van KangaROOS – comfortabel en super functioneel

De sneakers van Kangaroo voor dames staan bekend om hun technische hoogstandjes en sportieve uitstraling. Elke sneaker heeft een hoge kwaliteit en functionaliteit. Daarnaast overtuigen de schoenen door een uniek design. Hoe heerlijk is het dat je ernaast dat je er super trendy bijloopt je sneaker ook nog eens comfortabel is. Bij het ontwikkelen en produceren van de schoenen wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen wat zorgt voor een optimaal draagcomfort. De sneakers kun je gebruiken voor tijdens het sporten maar kunnen ook prima in je vrije tijd gedragen worden. Kortom, de sneakers van Kangaroo draag jij de hele dag door!

Maak jouw look compleet met stijlvolle sneakers van KangaROOS!

De sneakers van Kangaroo voor vrouwen worden in verschillende modellen aangeboden die je tijdens vele gelegenheden kan dragen. Zo kun je jouw Kangaroo schoenen combineren met een leuke jeans en zit je altijd goed. De sneakers laten je met elke outfit stralen en geven jouw look net die extra touch. Maar ook tijdens het sporten zijn de sneakers erg geliefd en dit komt met name door de rubberen zool die een geribbeld profiel bevat waardoor je lekker veel grip hebt. Door de verschillende technische hoogstandjes zijn de sneakers voor dames erg functioneel. Dus waar wacht je nog op? Maak jouw garderobe compleet met een super hip paar sneakers van KangaROOS!

KangaROOS – het innovatieve en uitermate stijlvolle merk

KangaROOS is een casual merk wat is opgericht in 1979 in Amerika. Bob Gamm was destijds een keertje aan het hardlopen en wist niet waar hij zijn sleutel moest bewaren. Hij ontwierp een jogging schoen waar een klein zakje aan de voorkant zat waar hij de sleutel in kon stoppen. Deze schoenen noemde hij de KangaROOS en daar komt dus de naam van het bedrijf vandaan. Ze werden al snel opgepikt in vele verschillende landen en tot op de dag van vandaag bevatten alle schoenen van KangaROOS het innovatieve en handige zakje. Inmiddels is het merk wereldberoemd en biedt zijn producten in veel verschillende verkooppunten aan. KangaROOS ontwikkeld naast schoenen ook kleding en accessoires.