ALLEEN IN DE APP: tot wel 40% EXTRA korting5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Jeans voor dames74

Je hebt alle producten uit de categorie Jeans gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jeans

Replay jeans in diverse eigentijdse stijlen

De basis van elke garderobe is tenminste één goede spijkerbroek, waarbij het populaire merk Replay jeans je een veelzijdige keuze biedt, zowel voor dames als heren. De vraag is: ga je voor een casual look met een comfortabele fit, of geef je de voorkeur aan een spot-on trendy stijl? Of kies je voor een van de andere stijlen met eigentijdse accenten die voor een belangrijk deel de look bepalen. Denk aan mooie materialen als stretch denim, speciale wassingen en afwijkende kleuren als black of grey denimtinten. Maar ook kenmerkende details als cuts, damaged accenten, borduursel, glitterapplicaties en aparte back-pockets. Al met al talloze karakteristieke elementen waarop je de keuze van jouw favoriete Replay jeans kunt baseren.

Replay: van spijkerbroeken naar trendy denim

De huidige jeans, zoals die nu in de verschillende collecties van Replay jeans te vinden is, is betrekkelijk nieuw in de modewereld. De traditionele spijkerbroek werd als eerste ontworpen door Levi Strauss, en vervolgens al snel door meerdere modemerken opgepikt, waaronder Replay jeans. Dit Italiaanse label vertaalde dit basic ontwerp naar een veelzijdige collectie, gekenmerkt door een coole, classic-trendy stijl. Daarin wordt het stoere Amerikaanse denim feilloos verenigd met de typisch Italiaanse classy charme en gecombineerd met speelse, innovatieve accenten. Daarmee dragen de modische designs van het label stuk voor stuk het eigenzinnige stempel van Replay jeans, waarmee je moeiteloos je eigen casual look creëert.

Replay denim voor een persoonlijke modische look

Elk seizoen brengt Replay jeans een gevarieerde collectie jeans op de markt, met coole designs op het gebied van innovatieve wassingen en fits, die borg staan voor het authentieke Replay signature, herkenbaar aan de rijke uitstraling van het denim en de subtiele Replay details. Een stijl die terug te vinden is in een aantal van de iconische jeans van Replay, zoals de ongeëvenaarde Replay Anbass en Replay Waitom. Mede door de ideale mix van vernieuwende materialen ontstond een van zijn juweeltjes, de Replay Hyperflex jeans, buitengewoon rekbaar en daardoor super comfortabel. Daarnaast zijn in elke collectie alle denkbare fits vertegenwoordigd, van de skinny fit tot de stoere bikerlook. Welke keuze je ook maakt, met een van de stijlvolle Replay jeans maak je een stoer en uitdagend mode-statement, waarmee je laat je zien wie je bent!