Mode online van talloze topmerken | ABOUT YOU
Het laatste nieuws voor jou

Ruime keuze, gemakkelijk bestellen – dameskleding online bij ABOUT YOU

De liefde voor het shoppen hoort bij een vrouw zoals de dooier bij het ei. ABOUT YOU weet alles op het gebied van damesmode. Door het grote aanbod aan verschillende labels hebben we alles wat je nodig hebt voor je volgende outfit: van A van accessoires tot Z van zipper. Begeef je op een zoektocht naar actuele trends of laat je door klassieke pasvormen en modellen inspireren. Binnen 1 – 3 werkdagen worden jouw bestelde artikelen bij jou thuis afgeleverd. Mocht één van de producten niet jouw smaak zijn, dan kun je het gratis terugsturen.

Zakelijk of casual: broeken in alle soorten & maten

Je hebt een broek nodig voor een speciale gelegenheid of je wilt gewoon je kledingkast aanvullen? Kijk dan eens rond bij ABOUT YOU. De ruime keuze inbroekenbevat zowel trendy boyfriend jeans als ook klassieke stoffen broeken. Alle merken bieden je met behulp van de maatta bel de mogelijkheid omjouw individuele broekmaatte vinden. Vul heel gemakkelijk jouw broekmaat in en vind met één druk op de knop de maat van een model. Makkelijker gaat echt niet.

Essentieel voor elke vrouw

High heels, sneakers of pumps – schoenen hebben een magische aantrekkingskracht op vrouwen. Bij ABOUT YOU vind je modellen voor de lente, zomer, herfst of winter. Door de modellen met vrolijke kleuren krijg je zin in de warme seizoenen. Met laarzen en boots ben je ook in de herfst en winter warm en comfortabel onderweg.

Accessoires maken je outfit compleet

Wat zou een outfit zijn zonder accessoires? Sieraden, zonnebrillen, hoeden en tassen maken van de saaiste basics een leuke outfit. Als je vragen hebt over je bestelling kun je contact opnemen met de ABOUT YOU klantenservice. We zijn dagelijks van 8:00 - 22:00 bereikbaar via het nummer 0800 / 02 29 967*.

*Gratis vanuit alle Nederlandse netwerken. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.