SUMMER SALE! TOT WEL 70% KORTING5

Items van het merk filteren
Alle producten van Zign1

Zign: een eigenzinnig en tegelijk klassiek schoenenmerk

Zign is een vernieuwend Duits merk van schoenen en accessoires. Het modelabel werd een decennium geleden opgericht in hoofdstad Berlijn en kiest voluit voor een urban stijl. Eigenzinnigheid en authenticiteit staan centraal in de collecties. Tegelijk is Zign een merk dat een hoge kwaliteit biedt, maar toch betaalbaar is. Voor Zign staat of valt je look met het kiezen van de juiste schoenen. Het aanbod van Zign is heel veelzijdig. Van geklede pumps tot sneakers, elk type damesschoen krijgt bij Zign een originele toets. De damesschoenen zijn al een hele tijd niet meer weg te denken uit het Duitse en dan vooral het stedelijke Berlijnse modebeeld.

De productie gebeurt met respect voor werknemers en milieu

Intussen hebben modeliefhebbers in heel Europa het merk ook ontdekt. Het aanbod is uitgebreid met tassen en accessoires. Bovendien zijn er sinds kort ook herenschoenen. Deze diverse items hebben met elkaar gemeen dat ze steeds voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De fabrikant kiest steeds voor kwalitatief leder en andere premium materialen. Zodoende is er steeds een groot draagcomfort. Zign is niet alleen een trendy label op het vlak van de ontwerpen. Ook tijdens het productieproces toont het merk zich als een opvallende speler. Zo gebeurt de productie van de schoenen en accessoires volgens duidelijke regels en is er een strikte gedragscode. De veiligheidsnormen in de fabrieken zijn heel streng, en dit komt de werknemers die de schoenen produceren ten goede. Zoals veel Duitse merken getuigt Zign hier van de typische Deutsche Gründlichkeit.

Het moderne Berlijn is de inspiratiebron

De stijl en het imago van het Duitse merk laat zich omschrijven als tegelijk rauw en klassiek. De inspiratie voor deze rauwheid vinden ontwerpers in het veelzijdige straatbeeld van het Berlijn, dat na de val van de Berlijnse Muur eengemaakt werd. Berlijn werd een volledig nieuwe stad op het vlak van architectuur en design. Deze productfilosofie wordt trouwens ondersteund door opvallende campagnes, onder andere van fotograaf Ben Zank. De surrealistische en tegelijk esthetische foto's vormen de hoeksteen van de campagnes die inmiddels in heel Europa te zien zijn. Kortom, met Zign kies je voor een opvallende en gedurfde look, die ook binnen een klassieke context past.