Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Sport623

Under Armor: cool en innovatief

Under Armour is een Amerikaans merk voor sportkleding dat zich richt op mannen, vrouwen en kinderen. Het merk weet zich vanaf de oprichting te onderscheiden dankzij de innovaties op het gebied van ademende en gestroomlijnde sportkleding. De hoogwaardige kwaliteit stoffen die het merk gebruikt zijn prestatiebevorderend dankzij de manier waarop vocht wordt afgevoerd in plaats van geabsorbeerd. Dit geeft een hele nieuwe dimensie aan sporten en laat atleten veel vrijer en prettiger bewegen. Omdat Under Armour continue vernieuwt, is het merk voor zowel topatleten als fanatieke amateursporters perfect om het hoofd - en lijf - koel te houden. En omdat de collectie zeer betaalbaar is, kun jij je sporttas tot aan de rits toe vullen.

Pionier in de ontwikkeling van sport apparel

Het was American Football speler Kevin Plank die in 1996 besloot dat het anders moest qua sportkleding. Hij was het zat om tijdens wedstrijden te moeten presteren in shirts die doordrenkt waren van transpiratievocht. Dat moest beter, vond Plank. Dus ontwikkelde hij in de kelder van zijn oma een prototype T-shirt waarin atleten droog en koel bleven omdat het vocht via compressie werd afgevoerd. Met deze vooruitstrevende technologie werd Under Armour een pionier op het gebied van kwalitatieve sportkleding en al snel volgden grote concurrenten als Adidas en Nike met soortgelijke T-shirts. In de jaren na de oprichting groeide Under Armour gestaag door en leverde het kleding aan tal van sportteams. Zo wist het een tijdloos merk op te bouwen met vernieuwende en in het oog springende designs.

Compleet sportmerk voor het hele gezin

De collectie van Under Armour beperkt zich allang niet meer tot alleen T-shirts maar heeft vandaag de dag ook een ruime collectie aan thermische kleding, shorts, trainingspakken, sportschoenen, sport-bh's en accessoires. De collecties zijn niet alleen geschikt voor professionele atleten maar juist ook gericht op sportieve gezinnen. Over elk item is zorgvuldig nagedacht qua pasvorm, functie en kleur. Denk aan precies op maat gemaakte voetbal- of rugbyschoenen met een comfortabel trainingspak voor hem of een kleurrijke en ademende yoga broek met sport BH voor haar. En voor de jonge sportievelingen heeft Under Armour een uitgebreide collectie aan sport T-shirts en shorts voor kids. En dit alles berg je natuurlijk op in een ruime gym bag van Under Armour.