TWINTIP
6 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
TWINTIP
Tussenmantel
  € 27,90
  € 69,90
  TWINTIP
  Jeans
   € 29,90
   € 34,90
   TWINTIP
   Bikini
    € 32,90
    TWINTIP
    Jeans 'Jeans'
     € 29,90
     TWINTIP
     Bikini
      € 32,90
      TWINTIP
      Tussenmantel
       € 49,90
       € 59,90

       Twintip: creativiteit, energie en kleuren centraal

       Twintip maakt mode waarin creativiteit, energie en veel kleuren centraal staan. Laat je betoveren door de extreme variëteit aan beschikbare kleuren en patronen, voor alle smaken en alle budgetten. Dit merk interpreteert de trends van het moment, maar vooral de behoeften van jonge mensen, die graag frisse, levendige en aangename kleding dragen. En dit alles zonder de kwaliteit van de materialen en de nauwkeurigheid van de details te verwaarlozen. Ben je ook op zoek naar innovatieve en originele items, dan zijn de uren van je oude kleren geteld: een ontdekkingsreis rond alle categorieën zal je doen popelen om je garderobe te vernieuwen.

       Verrassende kleurenmixen

       Voor school en vrije tijd heeft Twintip onder meer een ruime collectie aan heerlijk warme jassen, mooie sweatshirts en sweaters. Het merk speelt graag met symmetrie en geometrische motieven, maar houdt bovenal van heldere en frisse kleuren naast elkaar om verrassende kleurenmixen te verkrijgen. Het resultaat is sweatshirts met rits en capuchon die je 's ochtends in een goed humeur brengen, leuk en comfortabel om te dragen op school en in je vrije tijd. Mis de warme truien niet met de passende seizoensmotieven en zelfs de meest eenvoudige, effen gekleurde kledingstukken. Draag ze met een legging of chino's. Vergeet, voordat je het huis verlaat, je jas niet: de jassen zijn zo trendy dat je vast meer dan één zult willen hebben om te kunnen pronken bij elke gelegenheid, van een borrel na werktijd met collega’s en vrienden tot een romantische avond.

       Op de jeugd gerichte meesterwerken

       De uitgebreide collectie van Twintip is veelzijdig en creatief en je kunt er alles vinden wat je nodig hebt. De trendy kledingcollecties zijn niets minder dan fantasierijke, op de jeugd gerichte meesterwerken. Twintip produceert kleding voor buiten, sport en vrijetijdskleding voor mannen en vrouwen. Uit de collectie vind je buitenschoenen, truien, gebreide kledingstukken, hoodies en zelfs bikini’s. De collectie heeft geïnvesteerd in de details en veelzijdigheid van kleding, zodat iedereen iets naar zijn of haar smaak kan vinden. Van deze kleding kun je het dagelijkse leven en feest heel snel en gemakkelijk combineren. Twintip wordt in het straatbeeld vooral gezien als kleding voor jonge mensen, die zelfvertrouwen hebben en al een eigen stijl hebben gevonden.

       Naar boven