Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Items van het merk filteren
Alle producten van TICKET TO HEAVEN2

TICKET TO HEAVEN: robuuste kinderkleding

In de jaren '90 was de oprichter van TICKET TO HEAVEN, Hans Peter Høgh Larsen, druk bezig met het maken van kwalitatieve donsdekens. Deze donzen dekens waren voor hem de inspiratie om te beginnen met zijn eigen kledinglijn voor kinderen. Hij zag namelijk dat kinderkleding niet erg duurzaam was en snel ging slijten. Daarom wilde deze Deense ontwerper goede buitenkleding maken die kinderen in weer en wind konden dragen. Functie, stijl en kwaliteit moesten allemaal bij elkaar komen, en dat is gelukt. Wat begon als een klein familiebedrijfje dat aan de eettafel kinderjasjes maakte, is uitgegroeid tot een wereldberoemd merk.

Kleding voor iedere tijd van het jaar

De ontwerpers van TICKET TO HEAVEN vinden het belangrijk om items te ontwerpen die zijn geperfectioneerd voor de tijd van het jaar. Dit betekent dat ski-jassen zijn voorzien van een dikke laag dons, terwijl zomerjasjes juist soepel en licht zijn. Je kunt de jas voor je kleintje ook helemaal aanpassen aan het moment. Capuchons zitten bijvoorbeeld vast met een drukknop, waardoor je ze gemakkelijk kunt verwijderen als je ze niet nodig hebt. Regen, sneeuw of zon: het is allemaal geen uitdaging voor deze jasjes. De stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit, dus je kinderen kunnen zorgeloos spelen met hun buitenkleding aan. Bovendien weet je zeker dat er geen schadelijke stoffen in de jassen verwerkt zijn. Het label zorgt er namelijk voor dat alle materialen goed zijn voor mens en natuur. De designers zien dat kinderen de toekomst zijn, dus kinderkleding moet ook zo duurzaam mogelijk worden ontworpen.

Stoer, lief en vrolijk, dat is TICKET TO HEAVEN

TICKET TO HEAVEN maakt buitenkleding voor kinderen van alle leeftijden. Baby's, kleuters en oudere kinderen kunnen dus allemaal in de leuke designs van het merk rondlopen. De ontwerpers van het merk zorgen ervoor dat er voor iedereen iets is. Zo kan je jasjes kopen met een stoere opdruk, maar er zijn ook schattige exemplaren in zachte kleurtjes verkrijgbaar. Het grootste deel van de collectie heeft een neutrale look, maar vrolijke printjes zijn hier ook in overvloed te vinden. Naast de jassen vind je ook wanten, mutsen, skipakken, rugzakken en skibroeken in het assortiment. Je kunt dus alles vinden wat avontuurlijke kleintjes nodig hebben. Dankzij TICKET TO HEAVEN blijven ze altijd veilig en warm.