Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Accessoires1.312

Tamaris is niet weg te denken uit het straatbeeld

Tamaris is een van de bekendste Europese merken voor damesschoenen, tassen en sieraden. Het maakt deel uit van de Duitse Wortmann Schuh-groep van oprichter Horst Wortmann. "Altijd een beetje meer doen dan een ander", antwoordt hij bescheiden op de vraag naar de verklaring van het succes. En succes heeft het familiebedrijf zeker. De schoenen worden in meer dan 70 landen verkocht. In Duitsland heeft een op de twee vrouwen minstens één paar schoenen van het merk in huis. Tamaris produceert damesschoenen die mooi en comfortabel zijn. De schoenen ondersteunen letterlijk een actieve en veelzijdige levensstijl.

Schoenen en tassen voor de dynamische, eigentijdse vrouw

Het aanbod schoenen van Tamaris is zeer groot. Daarvan getuigen ook de verschillende collecties. De Tamaris Collection bijvoorbeeld nodigt actieve vrouwen uit om elegante leren schoenen te dragen. Esthetiek en draagcomfort staan centraal. De productlijn Tamaris Trend richt zich dan weer volop op de jeugd. Bij deze schoenen en tassen springt het speelse en jonge design in het oog. Zo verzekert het Duitse merk zich van een sterk marktaandeel bij alle leeftijden. Bovendien investeert Tamaris ook veel in onderzoek en innovatie. Op naaldhakken makkelijk je evenwicht bewaren: het is slechts een van de zaken die Tamaris doorlopend onderzoekt.

Kwaliteit, comfort en elegantie

Horst Wortmann had in 1967 niet kunnen weten dat hij nu aan het hoofd zou staan van een imperium met meer dan 14.000 winkels. Bovendien was de groep ook snel actief in de onlineverkoop. In 2008 ontving Wortmann dan ook een belangrijke marketingprijs in Duitsland voor zijn online strategie. Ondertussen is ook het aanbod binnen het merk sterk uitgebreid en gevarieerd. Collecties tassen en sieraden maken het aanbod veelzijdig. En bij de tassen is de keuze al even groot als bij de schoenen met onder andere clutches, weekendtassen, shoppers en rugzakken. Een uitstekende kwaliteit, comfort en elegantie, het zijn maar enkele van de begrippen die Tamaris typeren.