Overslaan naar hoofd content

SURI FREY: tassen voor de modebewuste vrouw

SURI FREY staat bekend om zijn creatieve ontwerpen met een artistieke touch. Zo prikkelt het label de internationale modewereld met uiteenlopende collecties, die worden gekenmerkt door een voorliefde voor details. Wie een tas van SURI FREY draagt, wil zich onderscheiden van de massa. Hierdoor zijn vooral jonge vrouwen in het label geïnteresseerd. De items zijn naast functioneel namelijk visueel om door een ringetje te halen. Zo worden de tassen van SURI FREY zorgvuldig ontworpen op basis van interessante materialen, unieke ideeën en een compromisloze kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de tassen van het fashionlabel een vaste plek hebben verworven in de harten van veel fashionista's. Vrouwen die van mode houden en die een tas als belangrijke accessoire zien om hun outfit af te maken, Vind geweldigeen in de collecties van dit merk precies wat ze zoeken.

Bijzondere creaties van een vrijzinnige ontwerper

Het label SURI FREY is in 2014 in Duitsland opgericht. Sindsdien is het merk zeer snel in populariteit aan het groeien. Daarom is de collectie enorm uitgebreid. Zo biedt het bedrijf niet alleen tassen aan, maar ook schoenen, horloges, sieraden, brillen, riemen, jassen en jeans. In de ontwerpen van het Duitse label staat individualiteit, veelzijdigheid en creativiteit voorop. De eigentijdse en opvallende ontwerpen zijn een must-have voor vrouwen die buiten de lijntjes durven te kleuren. Het motto van het merk is daarom dan ook “The world belongs to those who think freyly”. In de collectie Vind geweldige je een combinatie van klassieke modellen en items die geïnspireerd zijn op de laatste modetrends. De functionaliteit van de tas is daarbij uiteraard zeer belangrijk. Zo kun je de items van het label gebruiken tijdens het dagelijks leven. Toch kun je met de items van het label je eigen persoonlijkheid drukken dankzij de unieke designs.

Bij SURI FREY staat het individu staat voorop

Iedere tas van het hippe label wordt gezien als een uitdrukking van je persoonlijkheid. Zo heeft bijvoorbeeld het bedrijf ervoor gekozen om elk item een individueel stempel mee te geven, door iedere keer een unieke, eigen voering in de tas te plaatsen. Op deze manier wordt elk product een collector’s item. Verder maakt het merk gebruik van interessante details. Je Vind geweldiget op de tassen bijvoorbeeld franjes, studs, flosjes of gevlochten materialen. Bovendien is het ontwerpteam zeer creatief met aparte ritsen of bijzondere kleuren in hun materiaalkeuze. Daarnaast kun je ieder item van het label herkennen door de letter Y die erop geplaatst is. SURI FREY biedt de moderne vrouw met zijn tassen de unieke metgezel.