Studio 75
1 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Studio 75
Avondjurk 'Yasmina'
  € 139,00
  € 159,00

  Studio 75: avondkleding voor speciale gelegenheden

  Soms vraagt een bijzonder evenement of belangrijk moment in je leven om een unieke outfit. Studio 75 ontwerpt verfijnde kleding voor speciale gebeurtenissen in het dagelijkse leven. Hierbij kun je denken aan een glamoureuze avondjapon voor een bal of een schitterende jurk voor een bruiloft. Voor het kledingmerk staat voorop dat een vrouw in een stijlvolle outfit kan schitteren tijdens het bijzondere moment. De items uit de collecties zijn daarbij zeker niet alledaags te noemen. Zo zijn de elegante jurken uit het assortiment zeer verfijnd, prachtig afgewerkt en voorzien van schitterende details. Daarnaast onderscheiden de jurken zich door een hoog draagcomfort en een trendy stijl. Het is niet voor niets dat Studio 75 zeer populair is in diverse landen.

  Verfijnd, vrouwelijk en elegant

  Het modelabel Studio 75 is de nieuwste lijn van het Deense modeconcern Bestseller. Dit modeconcern werd in 1975 door Merete Bech Povlsen en Troels Holch Povsen opgericht. Voor dit familiebedrijf staat centraal dat mode voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom zijn de items uit de collectie voor een scherpe prijs beschikbaar. Het Deense modeconcern besloot in 2015 de lijn Studio 75 op de markt te brengen. In deze lijn worden 75 verschillende stijlen aangeboden. In de collecties zijn onder andere jurken, broeken en jasjes te vinden. Vooral de jurken van het trendy label zijn zeer populair. Kenmerkend is dat de kleding is geïnspireerd op de jaren zeventig. Met deze lijn wil het modeconcern de kloof tussen fast fashion en een comtemporary label overbruggen.

  Stijlvol gekleed met Studio 75

  De ontwerpers van dit merk creëren unieke modellen, die perfect zijn voor plechtige gelegenheden. Of het nu gaat om een cocktailjurk, een avondjurk of een kanten jurk, het kledingmerk biedt een keur aan variaties. Bij de collecties valt vooral de uitstekende pasvorm op. In het assortiment zijn veel effen jurken terug te vinden. Door de interessante lijnen, zoals de off-shoulder avondjurken in de collectie laten zien, creëer je de meest inspirerende outfit voor een glamoureuze avond. Wat verder nog opvalt, is hoe vrouwelijk de jurken zijn. Zo zijn sommige modellen extra verleidelijk gemaakt door middel van een open rug. Met de items van Studio 75 kies je ervoor om elegantie en eenvoud uit te stralen.

  Naar boven