Contactloze bezorging: Nu 2-6 werkdagen5

Somedays Lovin
1 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
Somedays Lovin1

Somedays Lovin: het leven is fun

Somedays Lovin maakt mode voor meiden en vrouwen die zich vrij voelen. Het merk komt uit Australië en maakt deel uit van het overkoepelende merk House of Quirky. Dat werd opgericht in 2005 door Rachel Evans, om voor elke smaak, hoe extravagant ook, een betaalbare kledinglijn op te zetten. Somedays Lovin is daar een van. In hun atelier in Sydney zetten getalenteerde designers, allemaal vrouwen trouwens, hun ideeën om in prachtige ontwerpen. Andere designers houden zich bezig met het ontwerpen van de prints van de stoffen. De kleurrijke en originele dessins van de delicate stoffen zijn inderdaad opvallend. Het is een heel nieuwe opvatting van vrouwelijkheid. Ook stoere, sportieve vrouwen en meisjes houden van zachte lijnen en soepele stoffen, zo blijkt.

Beachwear en kleding voor alledag

Omdat Somedays Lovin uit zonnig Australië komt, is het niet verbazend dat er veel aandacht wordt besteed aan badmode. Nonchalante bikinibroekjes en tops maken dat je meteen zin krijgt in een vakantie. De maxi-jurk kan je ‘s avonds dragen op een beachparty. Maar Somedays Lovin denkt ook aan wie moet werken of studeren. Daarvoor zijn er originele jurken, tunieken en truien. Deze hebben stijl, terwijl ze tegelijkertijd het karakter van een vrijbuiter door laten schijnen. Dat zit hem bijvoorbeeld in de combinatie van stoffen en in details als uitlopende mouwen die echt lang zijn. Heerlijk boho, en toch netjes genoeg.

Somedays Lovin, voel de vrijheid

De kleding van Somedays Lovin is hip, maar vaak met een chique edge. Dat ligt ook aan de accessoires die je erbij kiest. Deze outfits werken goed met fijne sieraden van zilver en goud, maar ook met een opvallende etnische armband, of hippe oorbellen. Een grote tas, misschien met franje, staat er geweldig bij. Wat schoenen betreft: op het strand natuurlijk op blote voeten. Verder is alles goed wat comfortabel zit, en wat jij mooi vindt. Supervrouwelijk met hoge hakken, of nonchalante slippers of sneakers, dat kan allemaal. Als je er stoer uitziet, voel je je sterk. Tegelijkertijd houd je ook van lief en zacht. Geweldig dat dat nu allemaal in één merk te vinden is: namelijk Somedays Lovin.