WINTER SALE! Tot wel 60% korting5


Shoepassion – Duitse degelijkheid aan je voeten

Premium schoenen aanbieden en de prijzen toch betaalbaar houden, klinkt dat als een onmogelijke combinatie? Vrouwen die bekend zijn met de items van SHOEPASSION weten dat het kan: modebewustzijn en prijsbewustzijn verenigen, zelfs als het op schoenen aankomt. Het Duitse label slaagt erin om een modern design, traditionele productiemethoden en fantastische materialen in één enkel artikel samen te brengen. Shoepassion werd in 2008 opgericht als e-commerce schoenenzaak en heeft sinds kort ook enkele fysieke winkels geopend. Wacht even om in je auto te springen of die vlucht te boeken, want het merk is eveneens aanwezig in het assortiment van About You!

Makkelijke instappers of elegante pumps?

Boots in de winter, sneakers in het tussenseizoen, sandalen in de zomer, tussendoor nog ballerina’s, pumps of veterlaarsjes: vrouwen die bij elke outfit hét perfecte paar schoenen willen aantrekken, hebben hopelijk een ruime dressing tot hun beschikking. De aankoop van al die verschillende modellen verloopt gelukkig een pak vlotter. Bij Shoepassion vind je diverse items voor evenveel gelegenheden. De prachtige leren stiletto’s met enkelbandje en hoge hakken zorgen ervoor dat iedereen letterlijk naar je opkijkt; ideaal om de show te stelen op een feestje! Gun je voeten ook regelmatig rust met comfy, platte modellen, zoals suède sneakers. Deze schoenen zitten niet alleen zo goed dat je ze nooit meer uit wilt doen, ze passen ook bij elke look! In het najaar wissel je af met stoere boots of hoge laarzen: dankzij de rubberen zool is je kans op uitschuivers nihil. En met schoenen van Shoepassion zijn ook mode-uitschuivers helemaal uitgesloten.

Schoenen die zichzelf verkopen

Er zijn zo van die artikelen die zichzelf verkopen. Ook de schoenen van Shoepassion vallen in deze categorie: dat ze stijlvol zijn, zie je in één oogopslag, en dat de kwaliteit in orde is, kunnen we alleen maar bevestigen. Zet je schrap voor nog meer goed nieuws: ook de prijzen zijn meer dan schappelijk! Naargelang het model en het gebruikte materiaal vind je voor een topprijs al een paar dat aan al jouw wensen voldoet. Dames met een passie voor schoenen worden door Shoepassion volop in de watten gelegd. Maak het je makkelijk, voetjes omhoog en bestellen maar!