WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

seeyou: fashionable kleding voor de grotere maten

De onderneming waar het Duitse merk seeyou deel van uitmaakt, is Biggi M. Zowel het bedrijf als het merk werden in 2000 opgericht door Brigitte Merz, in Albstadt, en vallen eigenlijk samen. Het is een merk dat dameskleding maakt vanaf maat 42, en niet zomaar kleding. Het merk stelt zeer hoge eisen aan zichzelf, want geen kledingstuk mag ooit saai zijn. Het label heeft als filosofie dat wat meer figuur, zoals zij het uitdrukken, nooit mag betekenen dat een vrouw zich niet kan kleden zoals ze zou willen. In de seeyou collectie zijn dan ook de meest originele modellen te vinden, waarbij ook de draagbaarheid in het oog wordt gehouden. Ook een perfecte pasvorm wordt, juist voor grotere maten, als net zo belangrijk beschouwd als het design.

seeyou is stijlvol en trendy tegelijk

De stijl van seeyou is enigszins klassiek, maar met veel fantasie. Als je houdt van een zakelijke blouse gemaakt volgens traditie, dan kun je die hier zeker vinden. Zoek je een stijlvol jasje met opvallende details of originele kleur, dan zit je ook helemaal goed bij seeyou. Eén van de specialiteiten van dit merk is ook gebreide kleding. Een trendy vest met een bijzonder dessin of een trui in een modekleur vind je hier zonder problemen. Ook broeken en rokken zijn vertegenwoordigd, met de kwaliteit en elegantie die je van seeyou verwacht. Verschillende modellen jassen en jacks, prachtig qua ontwerp, details en afwerkingen, maken je look compleet.

Zie er elke dag op je best uit

Vrouwen met een wat grotere maat zijn vaak gewoon blij met hun lichaam. Het probleem begint pas als ze modieuze en aantrekkelijke kleding willen kopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig meerdere merken die hierop inhaken, en seeyou is in alle opzichten een van de beste. Dit merk begrijpt namelijk dat het fijn is om casual gekleed te gaan, maar dat je ook altijd een bepaald prestige wilt uitstralen. Kleding die perfect past, helpt daaraan mee. Een kledingstijl die bij je past maakt het compleet. Dit merk maakt mode waarmee elke vrouw haar persoonlijke stijl kan laten zien. Wil je er elke dag modieus gekleed uitzien met een persoonlijke touch, dan is seeyou voor jou.