14% korting op ALLES in de SALE5

SALE14Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Roosevelt: voor de mooiste jassen

Roosevelt is een Mexicaans merk dat gespecialiseerd is in jassen. Het bestaat al sinds 1968, geïnspireerd door de surfcultuur van Zuid-Californië en de kleding die de universiteitsstudenten daar droegen. Daaraan heeft het merk een eigen originele kijk toegevoegd met als resultaat jassen en andere kleding die zelfverzekerdheid uitstralen. Om bepaalde dingen te doen in het leven en bepaalde doelen te bereiken, moet je goed gekleed zijn. Een jas is misschien wel het belangrijkste kledingstuk, omdat die de eerste indruk bepaalt. Daaraan moet dus extra veel aandacht en zorg besteed worden, aldus de filosofie van Roosevelt.

Roosevelt is kwaliteit

Jassen van Roosevelt houden je heerlijk warm en droog. Er is veel te zien aan de jassen, omdat ze handige en leuke details hebben. Zo zijn bij sommige modellen de mouwen van een andere stof gemaakt. Dat kan een gebreide stof of sweatstof zijn. Zo’n contrast werkt erg goed. Zowel de dames- als de herenjassen kunnen een rand van imitatiebont rond de capuchon hebben. Stiksels en zakken met ritssluitingen vormen leuke accenten. De jassen van Roosevelt zijn gericht op comfort maar ook op een mooi uiterlijk. Typerend voor veel van de damesjassen is dat ze getailleerd zijn. Sommige hebben een ceintuur om de taille extra te accentueren. Dit zijn de klassieke modellen met revers.

Ruime keuze uit modellen

Roosevelt maakt meerdere basismodellen, zoals parka’s, korte jacks en jassen met een schuin ingezette rits. Elk model heeft weer verschillende variaties: wel of geen capuchon, verschillende soorten zakken, mouwen van een andere stof. Zulke details bepalen of een jas sportief oogt of juist elegant. Zo kan iedereen zijn of haar perfecte jas vinden. Ook aan de binnenkant zijn de jassen mooi afgewerkt, sommige met een zachte voering. Indien nodig zijn ze gewatteerd. In jassen van Roosevelt voel je je goed en kun je je laten zien.