WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


REVIEW: zorgeloos mooi

Het eigenzinnige merk REVIEW werd opgericht in 1992. Eerst hoorde het nog bij P&C Duitsland, maar in de loop der jaren heeft het zich daarvan losgemaakt. In 2008 stond het helemaal op eigen benen. Dit is bij uitstek mode voor jonge mensen die vrij in het leven staan en heel veel dingen willen uitproberen. Mensen met een positieve kijk op het leven die vrolijk gekleed willen gaan en serieus willen worden genomen. Herkenning als ze elkaar ontmoeten, over alle grenzen heen. Geen wonder dat REVIEW inmiddels ook internationaal een groot succes is. Het is een compleet merk dat ook nog eens rekening houdt met jouw budget.

REVIEW let op de details

De mode van REVIEW wordt gekenmerkt door de basic modellen waaraan veel leuke details zijn toegevoegd. Dat gebeurt zodanig dat het kledingstuk nog steeds zijn casual uitstraling behoudt, maar toch net even anders is. Dat is makkelijk te zien op de website. Inzetstukken of decoraties maken een kledingstuk persoonlijk. Vrouwen en meisjes houden van kleding die zelfverzekerd is en prettig zit, maar ook een bepaalde vrouwelijkheid heeft. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld een bloemenmotief, een peplum, wijd uitlopende mouwen of een romantische jurk. Jongens en mannen vinden bij REVIEW een no-nonsense stijl die relaxed is, maar toch goed afkleedt. Ook mannen houden van decoraties en details. Dat komt prima tot uiting bij de mooie Noorse truien met ingebreide motieven.

Speciale kinderkleding

In de kinderkleding laat REVIEW zijn fantasie zien. Kinderen houden immers wel van een beetje over-the-top kleding. Jonge volwassenen soms ook, en ook dat is te vinden bij REVIEW. Niks leukers dan bijvoorbeeld een sweater met een Disney figuur. De kinderkleding ligt sterk verankerd in basics zoals een zachte sweater of een stoere parka. Decoraties en details zorgen ervoor dat kinderen van deze kleding gaan houden. Soms is het juist belangrijk een kledingstuk voor kinderen sober te houden, zodat het zijn klassieke uitstraling behoudt. Ook daar is REVIEW erg goed in.