Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

René Lezard: stijlvolle kleding dat geschikt is voor zowel op het werk als in je vrije tijd

Elegante broeken, chique blazers en jassen van de mooiste kwaliteit, dit is normaliter mode die alleen te vinden is bij high-end haute couture designer merken. René Lezard is een modebedrijf dat hoogwaardige casual tijdloze kleding ontwerpt en niet gelegen is in een van de bekende modesteden Parijs, Milaan, Londen of New York. Het merk gelegen in Duitsland biedt kwalitatieve producten aan tegen relatief bescheiden prijzen. De collectie van René Lezard wordt gekenmerkt door haar perfecte pasvorm en innovatieve designs die perfect passen in de huidige tijd. Het merk richt zich op de hedendaagse business man & vrouw die sterk in zijn/haar schoenen staat en waarde hecht aan uitermate hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. De collectie van René Lezard bevat alle kledingstukken die een werkend persoon nodig heeft.

Kwaliteit is kenmerkend voor René Lezard

De opkomst van René Lezard begon met een simpele heren broek. Een heren broek die in 1978 ontworpen werd door de oprichter van het bedrijf Thomas Schaefer. Hij ontwierp een solide verwerkte heren broek die alle verwachtingen overtrof. Mensen reageerde enthousiast op de kwaliteit die hij aanbood en daarmee was het succes van merk geboren. De kwaliteit van kledingstukken gaat tegenwoordig vaak verloren in de jacht naar maximale winst. Kwaliteit is het handelsmerk van René Lezard, een van de grootste Duitse modehuizen van Duitsland met winkels en online verkooppunten over de hele wereld. Het merk biedt smaakvolle kleding die indruk maakt met kwaliteit. Het merk valt op zonder spectaculaire of trendgevoelige ontwerpen.

De tijdloze schoonheid van René Lezard

Momenteel leven we in een tijd van hectische modetrends waarin kledingstukken zelden meer dan 1 seizoen gedragen worden. De nieuwe modieuze hype is nog maar net verschenen aan de horizon en de kleding van het afgelopen jaar ligt alweer in de kledingcontainer. Wanneer je een product koopt van René Lezard zal dit niet gebeuren. Dit merk produceert niet alleen producten met een hoogwaardige afwerking die bestand zijn tegen veel wassingen en ontberingen, maar ook producten met een tijdloze schoonheid die zelfs de snel veranderende modehypes overleven. René Lezard biedt stijlvolle kleding die na een aantal jaren nog steeds draagbaar en modern is. En dit alles tegen betaalbare prijzen.