WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


Rehab: de mooiste schoenen

Rehab is een Nederlands schoenenmerk dat bestaat sinds 2008. Het bedrijf werd opgericht door Jaco Flach en een jaar later kwam Jeremy Westerhuis er als compagnon bij. Als bevlogen ondernemers en liefhebbers van mooie schoenen wisten ze al heel gauw een overtuigende collectie op te zetten. Het eerste doel is het leveren van kwaliteit, dus de beste leersoorten en sterke, keurige afwerkingen. Minstens zo belangrijk is het ontwerp. Dat heeft een klassieke basis, mooie details en altijd een "cheeky little twist". Daar zijn ze trots op en dat maakt ze uniek. Geen wonder dat het merk al vanaf het begin een groot succes heeft, in Nederland maar ook buiten onze landsgrenzen.

De onnavolgbare stijl van Rehab

Elk seizoen komt Rehab met tenminste 30 nieuwe modellen. Voor heren is er de classic collectie en de casual collectie. Bij een nette outfit, zoals een pak of een chino met een overhemd, hoort een paar nette schoenen. Je wilt natuurlijk wel dat ze trendy zijn en daarom ga je voor Rehab schoenen. Ook de klassieke herenschoen van dit merk is nooit saai. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een krokodillenprint, een kiezelpatroon of wafelprint. Gewoon glad leer kan natuurlijk ook. Het leuke van Rehab is dat ze zelfs extravagante ontwerpen op een volkomen natuurlijke manier weten te presenteren. Zo zie je er bijzonder uit en toch perfect gekleed voor de gelegenheid.

Stoer en origineel

Als het om casual schoenen gaat vind je hier de mooiste exemplaren. Dat geldt zowel voor de heren- als damescollectie. Of je nou de natuur intrekt of in de stad blijft, deze schoenen zijn heerlijk comfortabel en uitgesproken stoer. Rehab heeft zelfs een speciale collectie "for tough girls only": voor stoere vrouwen en meisjes. De veterboots voor heren doen hier trouwens niet voor onder in stoerheid en originaliteit. Met deze prachtige ontwerpen kun je laten zien wie je bent. Schoenen zijn belangrijk voor een outfit, en met Rehab zet je de juiste toon.