Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5


Reebok Classic: van familiebedrijf tot wereldwijd concern

Reebok Classic is geen onbekende in de wereld van de meeste sportliefhebbers. Het merk is uit het Verenigd Koninkrijk afkomstig en bijzonder sportief. Sinds 2006 is het onderdeel van Adidas en het merk richt zich in zijn kledinglijn voornamelijk op vrouwen. Naast deze kledinglijn ontwikkelt, ontwerpt en maakt Reebok Classic schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Het merk werd opgericht in 1895 als familiebedrijf onder een andere naam en heeft sindsdien veel aandacht gekregen in de hele wereld. In 1924 beleefde het familiebedrijf haar hoogtepunt, toen het bedrijf de schoenen en kleding mocht produceren voor de Olympische Spelen. Daarnaast is het merk vandaag de dag nog altijd dé officiële leverancier van schoenen voor de NFL, NBA en Major League Baseball.

Gemaakt vanuit de sport

Doordat Reebok Classic zoveel te maken heeft met verschillende sportdisciplines, ontwikkelt het bedrijf zich voor uiteenlopende sporten. Dit is goed terug te Vind geweldigeen in de manier waarop de schoenen en kleding geproduceerd worden: het moet voor de beste sportpresentaties zorgen. Dit is dan ook waar het merk zich doorlopend op richt en waarom het alleen het beste en duurzaamste materiaalgebruikt. Een groot voordeel voor de sport- en fashionliefhebber die het liefst zoveel en zolang mogelijk wil genieten van zijn of haar kleding.

Ontspannen dankzij Reebok Classic

Lekker onderuit op de bank in een goed zittende joggingbroek en trui, of wandelen in de natuur. Met de uitstekende pasvorm van de kleding van Reebok Classic zul je je altijd op je gemak voelen. Het merk biedt je in alle gevallen veel draagcomfort en zorgt ervoor dat je helemaal jezelf kunt zijn. Het is daarmee niet alleen geschikt voor sporten, maar ook voor je vrije tijd. En of het nu gaat om een sportshirt of -schoenen, op de kwaliteit van Reebok Classic kan worden gerekend.

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG