SUMMER SALE! Bespaar nu5


re.draft – zacht en urban in één

Jonge, nieuwe kledingontwerpers: hun collecties schieten als paddenstoelen uit de grond, maar het is niet iedereen gegeven om het waar te maken. De mensen achter re.draft zijn daar gelukkig wel in geslaagd. In 2015 sloegen drie Duitse designers de handen in elkaar met als doel om kleding te creëren die zowel de urban stijl als pure verfijning uitstraalt. Deze interessante mix leidde tot een reeks items waarbinnen elke young professional zijn gading vindt. Concreet wordt er ingezet op natuurlijke materialen en kleuren, een eenvoudige stijl met aandacht voor detail en outfits die perfect binnen een stedelijke omgeving passen. Echt iets voor hippe, modebewuste vrouwen die op zoek zijn naar dat tikkeltje extra elegantie!

Volop combineren, steeds nieuwe looks met mode van re.draft

De ontwerpers van re.draft hebben het helemaal begrepen: hoe meer basics je aanbiedt, hoe meer combinaties er mogelijk zijn en hoe vaker je hun kleding kunt showen. Wat denk je bijvoorbeeld van een korte polyester A-lijn rok? Dit veelzijdige stuk gaat perfect samen met de blouses en shirts die al in je kast hangen, of je koopt er gewoon een extra stuk bij. Een kraagloos blouseshirt met subtiel blauw bloemenmotief of een effen gebreide trui met rolkraag zijn kanshebbers. Draag er sneakers onder voor een jonge en urban look of haal je laarsjes uit de kast wanneer je op en top vrouwelijk voor de dag wilt komen. Ook bij de broeken vind je een paar prachtige essentials – van geruite, losse modellen, al dan niet met tailleriem, tot comfy exemplaren met elastische tailleband in een echte knalkleur. Zo verlegt re.draft de grenzen van de sportieve look, perfect voor dames die subtiel willen opvallen.

Altijd wat anders te ontdekken

Twee keer goed nieuws voor wie graag gaat shoppen. Ten eerste brengt re.draft met de regelmaat van de klok nieuwe stukken uit, die dan vers van de pers bij About You worden aangeboden. Natuurlijk passen deze items naadloos bij hun vorige collecties en kan je naar hartenlust steeds weer andere looks creëren. Ten tweede shop je je geliefkoosde artikelen van re.draft niet zelden met mooie kortingen. Af en toe naar nieuwe aanboden kijken is dus dubbel voordelig: je vult je voorraad aan én je profiteert van mooie besparingen. Is een zelfzekere, ontspannen look helemaal jouw ding, maar ben je wel veeleisend wanneer het op je garderobe aankomt? Dan ben je bij dit merk helemaal aan het juiste adres!