WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

Paul's Boutique: hét modelabel van Londen

Tassen hebben vaak vooral een praktisch oogmerk. Dat is echter niet wat bij het label Paul's Boutique vooropstaat. De tassen van dit merk zijn vooral stijlvol en dat zie je meteen aan de collectie! Met deze tassen kun jij overal goed voor de dag komen. De ontwerpen van Paul Slate zijn helemaal volgens de laatste trends, en toch stralen ze tijdloosheid uit. Bij een unieke levensstijl horen unieke accessoires en Paul Slate weet dat. Elk model heeft een spannend accent: dat is wat Paul's Boutique wil bereiken. De kleurtinten zijn klassiek, de contrasten zijn helder en de details zijn echt sensationeel te noemen. De tassen van dit merk zijn daardoor echte blikvangers. Mis jij de finishing touch voor jouw outfits? Kies dan voor een tas van dit Londense merk!

Paul's Boutique tassen: van extravagante shirts naar stijlvolle accessoires

Paul Slate richtte zich bij zijn eerste ontwerpen op heren. In de jaren negentig begon hij in de modewereld. Hij ontwierp T-shirts voor vrienden en kennissen. De stijl viel echter meteen op, waardoor de mode van Paul niet langer beperkt bereikbaar bleef. De kleding werd niet alleen meer in Londen, maar ook daarbuiten gezien. In de loop der jaren kwam de ontwerper erachter dat zijn echte passie in het ontwerpen van portemonnees en handtassen lag. Dat is dan ook waar het label nu in gespecialiseerd is. Het label heeft zijn typische imago behouden. De artikelen van Paul's Boutique zijn onconventioneel, opvallend, maar tegelijkertijd trendy en stijlvol. De collectie wordt vandaag de dag over de hele wereld verkocht.

Tassen in alle soorten en maten

Ook in Nederland kun je de modeaccessoires van dit label vinden. Zoek je naar een elegante portemonnee, een handige shopper of een prachtige schoudertas? Bij Paul's Boutique vind je altijd het juiste ontwerp voor de juiste gelegenheid. De tassen zijn zowel in een effen uitvoering als in verrassende prints en patronen verkrijgbaar. Verder kenmerkt elk ontwerp zich door decoratieve elementen. Let bijvoorbeeld eens op de ritssluiting of bijzondere gesp die op de tas is aangebracht. Met dit stijlvolle merk doorbreek je de dagelijkse sleur. Ga voor een optimistische levensstijl met Paul's Boutique!