Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
PAUL & JOE logo
PAUL & JOE SISTER logo

Fleurige prints en spannende pastels van PAUL & JOE sister

Het assortiment van PAUL & JOE sister biedt voldoende variatie en toch is elk stuk meteen herkenbaar. De levenslust spat ervan af! Dames die jong (van geest) zijn en een urban, fashionable stijl aanhangen, vinden bij dit merk vast en zeker hun gading. Wat dacht je bijvoorbeeld van een crèmekleurig rokje met vintage bloemenprint? Een opvallend stuk met een vleugje bohemien dat je in alle stijlen kunt inpassen: met een ruim t-shirt en sneakers laat je de hippe stadsmeid in jezelf los, met pumps en een satijnen blouse of top ben je een toonbeeld van elegantie. Ook een lichtblauw blouseshirt met kanten details en opstaande kraag verdient een plaatsje in je garderobe. Met een geruite kokerrok eronder laat je je gelden in de zakenwereld, en met een leren rok erbij toon je evenzeer dat er niet met jou te spotten valt.

Kleding en kortingen waar je happy van wordt, nu online shoppen

Een uitzonderlijke stijl voor uitzonderlijke dames, die vraagt om uitzonderlijke prijzen. Maar dan in de positieve zin van het woord. Ook al vind je bij PAUL & JOES sister stuk voor stuk unieke en frisse items, toch doet het merk er alles aan om de kleding betaalbaar te houden. Wij van About You zijn het helemaal met hen eens; je kan toch nooit te veel leuke stukken in je kast hebben hangen? Regelmatig nakijken welke online aanbiedingen er zijn, is dus geen overbodige moeite. Door verstandig met je budget om te springen, hou je met wat geluk genoeg euro’s over voor een accessoire dat de rest van je outfit nog meer tot zijn recht doet komen.

PAUL & JOE sister – een mooie familiegeschiedenis

PAUL & JOES sister wil meer fun, elegantie en blijdschap in je leven brengen. In feite toveren de vrolijke stukken meteen een glimlach op je lippen. Het merk is het kleine zusje van Paul & Joe, het mannenlabel dat Sophie Mechaly na haar stage in een modebedrijf lanceerde. Fashion zat echter al langer in de familie, want Sophies ouders hadden een zaak die t-shirts fabriceerde. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan! Vrouwenlijn PAUL & JOE sister is de ondeugende benjamin van de familie, een nonchalante, speelse en toegankelijke collectie die wereldwijd verkocht wordt.