14% korting op ALLES in de SALE5

SALE14Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Onitsuka Tiger: nieuwe hoop dankzij sportschoenen

Onitsuka Tiger werd in 1949 opgericht door de Japanner Kihachiro Onitsuka. De Tweede Wereldoorlog was net afgelopen en de Japanners moesten hun land langzaam maar zeker weer opbouwen. Kihachiro Onitsuka wilde vooral de jeugd van het land weer een doel geven zodat ze hoopvol naar de toekomst zouden kijken. Sport zou volgens hem de beste manier zijn om dit te doen. Hij besloot om schoenen te gaan maken. Niet alleen voor sportende kinderen, maar voor alle Japanners die weer hoop vonden in sportieve spellen. Dat was het begin van Onitsuka Tiger, een van de oudste schoenmerken van Japan.

De ontwikkeling van Onitsuka Tiger

De ontwerpers van Onitsuka Tiger zijn sinds het eerste moment op zoek naar nieuwe technieken om hun sportschoenen steeds beter te maken. Ze laten zich hierbij inspireren door de wereld om zich heen. Zo heeft het merk speciale basketbalschoenen met zuignapjes gemaakt, met een inktvis als grote inspiratiebron. Deze liefde voor innovatie zorgt ervoor dat het merk keer op keer de beste schoenen maakt die perfect aansluiten op de wensen van atleten. De schoenen van Onitsuka Tiger zijn dus ideaal voor iedereen die zoveel mogelijk uit zichzelf wil halen. Het Japanse vakmanschap wordt vandaag de dag gecombineerd met stoere westerse invloeden, waardoor de schoenen zowel heel stijlvol als duurzaam zijn.

Jouw persoonlijke stijl

Ook als sporter wil je je persoonlijke stijl kunnen tonen. Daarom maakt Onitsuka Tiger schoenen in allerlei soorten en maten. De look van iedere schoen is vrij minimalistisch, waardoor je ze haast met alles kunt combineren. De verschillende vrolijke kleuren maken het mogelijk om je outfit net wat meer op te fleuren. Het merk maakt schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Het is dus altijd mogelijk om een passende schoen te vinden. Het merk heeft verschillende collecties met kenmerkende stijlen. Zo heeft Onitsuka Tiger een vintage collectie met schoenen die allemaal een klassieke uitstraling hebben. Vind je het fijner om een modern paar schoenen te dragen? Ga dan voor de Serrano collectie van Onitsuka Tiger, want deze schoenen hebben een opvallende look.