Overslaan naar hoofd content

Tot wel 30% EXTRA korting op jassen5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
 Merkenheader
Alle producten van Nudie Jeans Co68

nudie jeans co – uit liefde voor denim

Toen de Zweedse Maria Erixsson in 1999 nudie jeans co oprichtte, wist ze perfect welke weg ze wilde bewandelen. Het nieuwe label moest en zou jeans, spijkerbroeken en denim in al zijn vormen centraal zetten. En zo geschiedde! Het merk liet zich inspireren door de raw denim techniek, waarbij een broek geverfd wordt en zonder enige verdere bewerkingen verkocht wordt. Wanneer je de broek koopt en er een tijdje mee wandelt, zit en fietst, komen de gebruikssporen meer op de voorgrond. Omdat elke man zijn jeans anders draagt, zijn ook die sporen telkens weer verschillend. En zo heb je dankzij nudie jeans co een exclusief, individueel item in handen!

Alles online voor een casual, urban herenlook

Kleding van nudie jeans co past perfect binnen een specifieke stijl: die van de jonge, relaxed denimliefhebber. Zijn er in jouw kast alleen maar spijkerbroeken, T-shirts en truien te bespeuren? Laat je formele hemden, polo’s en chino’s consequent links liggen? Dan zijn de items van dit label je op het lijf geschreven! Geen twee jeansbroeken zijn hetzelfde, en dat zie je ook bij nudie jeans co. Elke man heeft zo z’n favoriete model, kleur en pasvorm; online Vind geweldige je in elk geval een mooi assortiment. De shirts vallen op door hun uitgesproken eenvoud en effen kleuren. Voor een rustige outfit die jouw zelfvertrouwen en wereldwijsheid in de verf zet, kan je dus altijd op hen rekenen.

nudiejeans die je móét hebben, tegen een prijs waarvoor je ‘m niet kunt laten liggen

De mensen van nudie jeans co snappen het helemaal: je wilt een jeans die je lang kunt dragen, maar bent niet bereid hier een fortuin aan uit te geven. En daar heb je helemaal gelijk in! De items van nudie jeans co zien er niet alleen geweldig uit, ze onderscheiden zich ook door hun duurzaamheid. Zo draag je je favoriete jeans altijd, overal, en jarenlang. Ook wat je portemonnee betreft, hoef je je geen zorgen te maken. Alle items van dit label zijn schappelijk geprijsd en dan gooit About You er nog ’s extra kortingen tegenaan. Zoek je nog meer redenen om een nieuwe outfit te kopen? Ga dan naar de online heren shop en laat je overtuigen, want dit is kleding die zichzelf verkoopt!