Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Schoenen289

New Balance schoenen: fashionable en functioneel

Dames die houden van sneakers zitten goed met New Balance schoenen. Deze gympen zitten niet alleen lekker wanneer je gaat sporten maar ook gewoon zomaar. En niet onbelangrijk: New Balance sneakers zien er ook heel mooi uit. Iets dat voor jou als liefhebber van de laatste trends natuurlijk heel belangrijk is. En wat je stijl ook is: super sportief, lekker casual of stijlvol en elegant; voor een paar New Balance sneakers is altijd plaats in de kledingkast. Je draagt deze gympen niet alleen in de sportschool maar ook onder je gewone kloffie. Wanneer je boodschappen doet. Of geniet van de zon op een terrasje. Als onderdeel van een casual party look. Dankzij de veelzijdigheid van New Balance schoenen passen ze overal bij en draag je ze het hele jaar door.

Sneakers van New Balance: streven naar uitmuntendheid

Jij hebt maar één eis wanneer je een paar New Balance schoenen shopt: kwaliteit. En die is gewaarborgd. De makers streven naar uitmuntendheid zodat jij als amateursporter, topatleet of sneakerfanaat verzekerd bent van comfortabele en duurzame gympen. Voor New Balance als merk is het belangrijk om fashion en functie in balans te houden. Daarom worden de nieuwste innovaties gebruikt om hoogwaardig schoenen te produceren. Tegelijkertijd wordt gekeken naar het huidige modebeeld: wat is in en hoe kan daar een unieke draai aan worden gegeven? Want of je nu elke dag sport of gewoon graag sneakers draagt, je wil er natuurlijk wel hip uitzien. En met de schoenen van New Balance lukt dat prima.

New Balance gympen: helemaal on trend

Gympen zijn altijd in de mode. Het zijn immers tijdloze klassiekers onder de schoenen. Wel vernieuwen de stijlen zich en mag je steeds meer met je favoriete New Balance sneakers. Die hoef je tegenwoordig echt niet alleen onder een jeans aan, hoewel dit wel supertof staat. Sneakers onder een rok zijn gelukkig niet langer een fashion faux pas maar juist helemaal on trend. Je krijgt het mooiste silhouet wanneer je kiest voor een midi rok, dus maximaal tot net over de knie. Een gaaf T-shirt met print erop en je ziet er perfect uit. Qua kleuren zijn zwarte en witte sneakers blijvertjes maar ben jij een durfal, kies dan eens voor een pasteltint of een metallic variant. En handig wanneer je lastige voeten hebt; New Balance schoenen zijn er ook in tussenmaten.